träffa min brorson

idag ska jag få följa med min bror upp  mot hallandsåsen och få träffa min lille brorson William :D han är ju rätt liten  men växer på.. kom ju 7 veckor för tidigt , han hade lite brått ut till världen.
Tagit ut kanelbullar ur frysen som jag ska ha med mig.
 
foton kommer på den lille sen :) kameran är laddad och klar hehe..
 
ha de bra gott folk, ska fortsätta dricka kaffe nu..

blåsig dag med lite solglimtar

Jo det blåser som tusan ute. hört det hela natten.. jag har inte varit ute ännu.
men ska ut om ett tag , ska ju till specsavers och kolla synen. betalar mina glasögon idag med så är det bara och hämta dom sen när dom är klara, hoppas det går fort, när man väl bestämt sig så vill man ha det typ nu :)
 
Idag ska jag baka kanelbullar, har inte gjort de sj förr men någon gånmg ska det bli en första gång :)
 
usch här e rätt svalt i min lägenhet..
 
Tog på mig min favvor tjock tröja med lass stefans på.. den e ju tok förstor :( m,en jag använder den ändå ;) då gömmer jag mina valkar hehe
 
haa en bra dag..
 
Skriver ikväll efter jag varit på kören...

rensa gadroben dags

kolla lite i min gadrob, där är jääätte mycket som redan nu ska kastas eller ge bort typ hela gadroben om man säger så.. mina kläder mjag trivdes i.. det tar lite emot men det ska bort för det är mitt förflutna, det ska in med nytt :)
så jag ska ta och sortera i dagarna o se vad som ska kastas o vad som man kan ge bort. lite vemodigt känns det. man kna inte spara på det jue. han en säck i stora gadroben så den åker direkt i soporna, inget jag har saknat så då behöver jag inte kolla vad som finns där, de e stora kläder det med.
 
allt det jag sortrerar ut , kommer få plats med allt nu i gadroben hehe :)
 
nä nu ska jag snart gå till min kompis
 
ha en fortsatt trevlig dag!
 
 
2 st soffhängare. Hedda myser med morfar :)

söndag

hände rinte så mycket här men helgen har vait bra, umgåtts med mina goa vänner :)
 
Solen skiner men det e gris kallt ute o blåser ute, det sägs att et ska bli den västa snöstormen här nere, återstår och se :)
 
Allt går bra, börjar komma igång med allt med matbiten o drickandet, visst helgenvarit si o så men blir annat på vardagarna.
 
fick min allra första dumpning häromdagen. jises vad det gjorde ont, fast haft otur hela den dagen, brännde kakorna oxå, åt för fort till lunch fick oxå ont lite :( det säga att de e oxå en dumpning men det har jag inget hört att de e. äter ja för fort får ja bara lite ont i lilla magen, men det känndes en jäkla skillnad när jag en dumpning av maten, gjorde ont som satan o kallsvettades som tusan 20-30 miin var det över, men de  bara lägga sig o vila, nu har jag kännt på det..
konstigt att jag dumpa på de för den maten har jag ätit många ggr förr.. aja skitsamma inget o gruva sig på , bara fortsätta..
 
dricker kaffe dagligen :) aldrig hänt innan.sofi kanske börjar bli vuxen nu hehe
 
måste komma igång med mina träningsövningar här hemma med. vågen går upp o ner, så jag har slutat väga mig. o ska väga mig en gång i månaden istället.. denna vågen sätter sig i huvudet , händer det inget blir jag deprimerad. har kommit mer än halvvägs med min resa och har endast 11 kg kvar och det hoppas jag att jag tar i viktigt e de i år. viktigt är det inte sålänge jag är nöjd o mår bra men viktigast är att magen försvinner, det e den som ställer till det
 
ska bli spännande och se hur det blir :) 6 måndader då jäklar ska vi börja men göra barn verkstaden :) då har det gått 1 år sen op.
 
ha det bra m´på er
 

skåne igen

Måndags var ju den jobbiga dagen, blandade känslor, skönt och komma hem men vill inte vara utan mitt hjärta.
 
Kärleken mellan oss blir bara starkare och starkare.. vi var o fikade med svärmor och Ulla-Britt på träffpunkten. när vi kom hem skulle vi nästa påbörja maten men då ringde Guldfynd och sa att min ring hade kommit :D vi tatta på varandra, bara öhh vi blåser in, de väl minder än en timme med körningen då.. 
se när vi kom hem var det bara börja med maten.
 
Strax efter 18 tiden körde vi inom svärföräldrarna för och säga hejdå. fick varma kramar :) de fårga när jag kom upp igen, så jag har nog gjort bra intryck hos dom :) det hoppas jag iallafall..
 
srn var det o bege oss till flyget... jobbigt och säga hejdå, tårarna kom, man var lite ledsen.. saknaden är enorm.
flyget gick som det skulle.. Gris dyrt o köpa nått inne på pressbyrån jue, så jag gick till max o köpte en liten hamburgare och tog bort det mesta av brödet, det funka hur bra som helst.
 
det var ingen värme i lägenheten tyckte jag, men men kan vara för jag har vant mig med anders varma lägenhet.. sov med pyjamas haha.. 
 
det var ju inte nån snö här nere i skåne kanske lite i vägkanten..
 
Det är kallt här men solen har vaarit framme.. 
 
Tisdags var jag princip ute hela dan :) var i stan o fixa hem mat o så.. tog blodprover. träna på kvällen
 tisdag kväll ringde en gammal klasskompis, trevlig o prata lite :)
 så jag kom i säng rätt sent..
 
var inne på specsavers o boka tid till synundersökning, best ena paret glassögon för de hade inte dom hemma :) under 1000kr blir det :)
 
ialalfall ställer klockan om morgornana för jag ska kmma upp och komma in i rutinerna igen, sp man har varit rätt trött i veckan
 
onsdags var jag typ hemma hela dan.. sen var det kickoff med oriflame..
 
idag har har tagit det lugnt, varit ute lite men varit hemma och tagit det lugnt. handla med föräldrana :)
 
Jag har iallafall börjat skriva ner allt jag dricker för o ha koll o det går super bra, skriver även ner vad jag äter.. tider jag ska äta på bara förjag ska komma in i det igen :) 
 
nu har jag tänt ljus i hela lägenheten, disken är diskad o är inne i skåpet. duschat o har mjukis kläder på mig, o har kaffe o vatten sidan om mig. musik i högtalarna :) varmt o mysuigt har jag nu...
 
Älskar dej jätte mycket anders, du är mitt allt, det är dig jag vill leva med, o skaffa familj och gifta mig med dej.. Saknar dej så mycket.. hoppas vi snart har en gemensam bostad... det är så tomt utan dej, man vänjer sej fort och ha dej sidan om mig..
 
ha det bra alla...
 
 

10 mars dvs 6 månader sen gastric bypass

kan fprtfarande inte fatta att jag har varit opad i 6 månader o gått ner allt som allt 25.5 kg. visst mitt har gått sakta neråt, har inte vägt mig på ett tag iheller.. det e som ett gift och ställa sig på vågen var o varannan dag, vilken tur att batteriet i vågen där hemma är slut ;) kommer ställa mig på vågden den 10 april och då får jag se om det har hänt något..
det har varit lite för mycket av det goda så det blir hårda bud hemma med träning o så. kommer jag bara igång med träningen så fallaer allt annat oxå på plats..
 
så här såg man ut sommaren 2012 dvs innan mitt nya liv börjar.. ser jag mig på detta fotot så känner jag knappt igen mig själv..
 
ursäkta bilden men men så såg det ut innan jag påbörjade resan..''
 
nu kommer det bilder när jag blivet opad
det e ju en viss skillnad...
störst och efter 13 eller 15 kg mindre..
 
dessa foton är närmare 20kg lättare som kommer nu
detta är typ nu :)
kmmer fler bilder
 
här visar jag med mått band hur stor jag varit en gång i tiden.
 
måtten har jag inte här just nu.. men jag tror de finns i ett annat inlägg.
 nu ser jag ut så här.
 
OBS lätt klädda bilder...
 
så här ser jag ut idag :)
 
 
så visst är det skillnad på mig..
jag ser inte det på samma sätt aom andra ser mig. just därför är det viktig och ta foton på sig sj :)
 
några lätt klädda bilder här o jag skäms inte för det är mitt förflutna.. idag är jag samma person men en myckeet  smalare sådan men samma sofi på insidan. 
 
jag orkar mer, piggare , vardagen blir lättare,, vände rmig i sänger när jag sover utan problem, ligger på magen utan problem. allt har blivet mycket lättare än innan sommaren.
 
jag är väldigt glad över att jag tog beslutet och göra en gastric bypass. ångrar mig inte alls. mina sjukdomar som jag hade pga jag var fet finns inte där mer. så skönt...
 
visst det har inte varit eller är lätt och gå ner i vikt.. men jag kämpar på.. jag har 11 kg kvar tills jag kommit ner i normalt bmi och det är inte alls mycket kvar. dessa sista kilon de ska jag ta så enkelt är det..
 
med detta inlägg ville jag visa hur mycket som har hänt inna op o efter allt detta efter op är på 6 mån.. 
 
de vill jag säga till mig sj är
 
GRATTIS på 6 månaders dagen i ditt nya liv.
Mår hur bra som helst, jag är jäkligt stolt över mig själv .
Tacksam för alla peppningar o stöttning o alla fina ord värmer jätte mycket..
 
Ha en fortsatt bra dag
 
Kram

godnatt

nu snart är det godnatt

ikväll blev det lite gott till film efter det hämta vi upp tvätten o sedan sitter vi vid vars en data o spelar :)

som jag sa e det snart godnatt för vi ska upp i tid imorrn. de ska bli fint väder så vi ska vaa ute hela dan tror jag :)


wiee kom på hur jag skulle göra yes :D

 
filmen jag gjorde senast från bilderna sen i somras :D
 
tog tid innan jag kom på hur jag skulle göra... börjar bli senil haha

Närmar sig

det närmar sig att flyget går mot skåne igen :( väldigt blandade känslor..
 
Vill inte vara utan Anders jue :( men vi ses snart igen :)
 
Jag måste erkänna att jag har hemlängtan. sa det till hjärtat häromdagen, gråten i halsgropen o tårarna kom nästan. men han förstod mig och det känndes skönt. kommer vara mega jobbigt och säga hejdå på måndag kväll, brukar typ slänga in väskan till pesonalen o sen pussas o kramas o sen går jag igenom säkerhetskontrollen, lika bra o ta det snabbt o inte dra ut på det. 
 
var bara tvungen och skriva av mig lite. nu är det bara dagar kvar så hoppas de e bra väder så de blir skoterturer o sen mys med massa gottor o så..
 
jag tvättar nu.. så slipper ja göra de när man kommer hem, lär inte vara tid ändå föräns nästa vecka.. söndag kväll packar jag det mesta. datan o så tar jag på måndag eftermiddag..
 
idag är solen framme men det blåser ute idag. idag blir ingen skotertur :)
dock e jag lite öm på höger sida på låret o rumphalvan :) litet blåmärke med hehe
 
fick jag stopp vet inte vad jag ska skriva..
 
aja kommer jag på något så skriver jag igen
 
Ha en bra dag på er <3
 

torsdag en solig dag :)

Idag har det varit underbart väder ute. Älskling sluta tidigt så vi åkte ut med skotern :)
jag var färdig när hjärtat kom hem, fixat fikan o så.. bara till o hoppa i kläderna o bege oss..
 
under tiden hjärtat fixa med skotern innan avfärd, tog jag en bild på snön i svärföräldrarnas trädgård.. rätt mycket snö rätt högt. bilden kommer här :)
 
det har varit mer snö där innan :) men det töa ju en del. men sen kom det mera snö.. 
sist jag skrev la jag ut bilde rpå att det hadet töat rätt bra så jag lägger ut bilderna när det snöa som tusan i lördags :)
kom rätt mycket under hela dan o kvällen, sen har du ju kommit lite då o då..
 
ser härligt ut o titta ut när det snöar så pass mycket men det blåste ju en hel del :)
 
nu kommer vi till dagens bilder :)
Hade lite otur idag, först ramla vi med skotern, vi skada inte oss vilken tur, skoterna ville först inte starta :D men till slut gick det. när vi kom ut till ön o hjärtat körde runt lite så körde han fast haha.. lagt ut en film på fb, vet inte hur jag lägger ut filmerna här.. Hjälp snälla :D sen gjorde jag en snögubbe :)
 
 
blidde en liten bildbomb :)
 
annars har det flytit på här :)
 

första tisdagen i mars 2013 :)

Blev ingen skoter tur i helgen som varit snöa massa på lördagen o söndag blev de inget.. lugn dag
 
Söndags var vi hos svärföäldrarna på mat, blidde palt denna gången, hade med oss mina cookies, de gillades ;) duktig jag är på o baka, ska testa annat sen när jag kommit hem, köpt en kakbok nu jue hehe.. hade även after eight med oss men den öppnades inte, så jag hoppas att svärmor har gömt den för svärfar annars finns den inte när vi kommer nästa gång..
 
Hemfärd börjar närma sig, borta bra men hemma bäst sägs det, nu mot slutet har man helt klart hemlängtan, de har fint väder hemma just nu.. våren våren våren, innebär de närmar sig för o ställa husvagnen o säsongen kan börja.. åhh vad jag längtar..
 
Springa runt i bikini så jag hoppas magen har försvunnit tills dess..
 
När jag kommer hem är det hårda tag som gäller.. äta o dricka som jag ska, upp i tid. träna osv.. dessa 7 veckor ha varit rätt slapp kan ja tycka..
 
Idag kom pappert från polisen, så det blir stan när älskling kommit hem. han skulle bestämma mat idag då blev det mat i stan.. spännande o se vad för mat han väljer <;)
blir ett besök på guldfynd med, skriva papper osv så vi kan få ut en ny ring, hoppas jag kan få en mindre storlek på, men det vet vi inte ännu.. hoppas jag att de kan skicka ringen till Trelleborg när allt är klart.. känner mig rätt naken på ring fingert..
 
varför blev jag så trött i min ena arm för nu då??
 
Prata med mamma idag med.. min mammas moster har somnat in , vila i frid , kännde inte henne men vet vem dom är.. 
det blir att jag ska passa hunden då...
 
jsut det ska maila min handläggare på af oxå kolla vem de som har denne cv o personigt brev.. hoppas inte den e en viss person för då vägrar jag, räcker vi ses på friskis..
 
det kommer kännas konstigt att vara värd mitt i veckan o inte på helgen mer, men men väljer ju pass så jag sj kan träna, ska bli spänt o se vad som e ledigt när jag kommer tillbaka, ska försöka komma upp ditt den 12e..
 
det blir kickoff för mig den 13e :) med oriflame ... ska bli trevligt och träffa alla, har ju inte träffat de flesta sen min operation jue :) sist det var kickoff gick jag på flytande mat..
 
känner sånt sug av o handla kläder ja vårkläder o sommar kläder :D ....
 
får vänta lite..
 
Ha de bra alla...
 

godnatt

Godnatt alla!
Sov gott

Hoppas jag kan sova bra... Sov oroligt natten som varit...

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0