rensa gadroben dags

kolla lite i min gadrob, där är jääätte mycket som redan nu ska kastas eller ge bort typ hela gadroben om man säger så.. mina kläder mjag trivdes i.. det tar lite emot men det ska bort för det är mitt förflutna, det ska in med nytt :)
så jag ska ta och sortera i dagarna o se vad som ska kastas o vad som man kan ge bort. lite vemodigt känns det. man kna inte spara på det jue. han en säck i stora gadroben så den åker direkt i soporna, inget jag har saknat så då behöver jag inte kolla vad som finns där, de e stora kläder det med.
 
allt det jag sortrerar ut , kommer få plats med allt nu i gadroben hehe :)
 
nä nu ska jag snart gå till min kompis
 
ha en fortsatt trevlig dag!
 
 
2 st soffhängare. Hedda myser med morfar :)


Kommentarer
Andrea Lindström

Det e alltid kul och sortera bland sina kläder, men det e mindre kul och göra av med sådant man trivs med. Men sen e det som du säger att det tillhör det förflutna.
Men du kan göra loppis av dina kläder du ska göra dig av med. Så får du in en slant extra på det och kunna unna dig något speciellt:)

Kram

2013-03-17 @ 14:41:45
URL: http://nuttegulle.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0