Äntligen!

JAAA NU ÄR DAGEN  kommen. idag åker jag till Norberg till Luddis. Ska vara där till Söndag eller åker därifrån på eftremidda´n

iallafall det ska blii så skönt och komma hemifrån och få klimat om byte hehe... ser fram emot detta länge nu hehe så kul det ska bli o träffa Luddis o även Linus, för jag har aldrig sätt Linus i det verkliga livet endast på foto.. det e lite synd att de bor så långt ifrån men men.
Jag ska ju vara Gudmor till Linus, det ska bli spännande tycker jag.

sitter på tåget nu på väg mot Norrköping. Tur man datan med sej, fast känner mig som en datanörd hehe måste ha nått o göra... annars blir jag så  rastlös, kan inte sova heller då e jag rädd att jag ska missa att jag ska kliva av i Norrköping haha.

-----------------------------------------------------------------------

Allt gick bara bra men lite förseningar o så men annars gick det bra, tåget mot sala knappade in tiden sen flöt allting på...
jag var helt slut när jag kom fram.... så underbart att får träffa Luddis o Lille Linus, kul o träffa Peter me, kul prick det.

Sov gott iallafall.....
Linus vaknade skit tidigt, gäsp gäsp....
men nu sover han lite....
ska ut o gå litt sen
ha d gött

Wiieee

Imorgon smäller de! då åker jag upp till Norberg till min underbara vän! lääängtar som tusan, men nu e det bara en dag kvar!
det ska bli så skönt så.
såg på kommentaren på de senaste inlägget förutom idag då, vadå sök inom vården för jag har utbildningen, hade det bara funkat hade jag gjort det. du som skrev det vet inget alls, så jag tyckte det var en liten taskig kommentar, sen skrev du inte vem det var ifrån, v¨ågar du inte stå för det du skriver????

Alla säger bara jag ska rycka upp mig, visst det kämpar jag med varje dag hela tiden, det är inte lätt, du kanske heller inte vet hur det är o ha depritioner o dyligt???

nä nog slut skrivet om det.

ovan på allt har jag åkt på pollenallergi, skit kul, näsan bara rinner hela tiden, suck. hes som tusan är jag, tålde inte o sjunga singstar haha

Tack Sofie för en trevlig kväll, hade jätte kul!!

håller på o packa o packa, även till mig sj o kaninen hehe... skä lämna bort kaninen till min kusin, där kommer smulan ha det bra!!! för jag litar på min kusin..

bläää har ont vid näsan av allt snytande, kommer se utsom en röd näsa sen hehe..
..

får väl snart ta o fixa de sista hehe..

här kommer lite bilder.

Jag säger Skål
image63
Jag och Alexandra
image64
Jag och carro sjunger diggilo diggiley
image65


<Tack för mig!!

Faaaaaaan

image61Ja det kan man säga, hela min värld bara rasar samman men det e väl inget ovanligt ellerhur? Jag fick inget sommarjobb på gummit jag trodde verkligen jag skulle få nått men nääää då!!! bättre ta in folk som kan sakerna som har jobbat där tycker man, vists e det kul med nya folk med men men. jaja de ska ta sig nånstans.. e så arg o lessen....

facket o a- kassan ska bara klyda dom me. går snart ur facket o a-kassan, så skiter jag i om jag ente får pengar för jag orkar inte mera, de ska bara ha o ha mend e tänker inte alls på att man ska leva med,fick till svars tänk på de som e sjukskrivna soo what, man kan inte rå för att man har valt o avra sjuskriven eller arbetslös... det e många som völjer de då kan de fanemej minska på deras bidrag som ente vill jobba utan o bara gå hemma. här dra dom över alla en kam, dagens samhälle alltså. hur fasen ska samhället bli??? de som har ont om pengar få lida jäkligt mycket medans de med en massa stålar, slipper orora sig... helt sjukt alltså.... hatar politik över allt annat................

skriver mer ikväll dåjag har lugnat nerverna.

Underbart väder ute                                         image60                                                      
Våren är här så underbart skönt ute. varit strålande solsken många dagar på rad, väldigt sällan det är så. men våren är här. alltså inte långt kvar till sommaren, undrar om jag ska jobba eller bara njuta av sommaren, återstår o se.


va händer idag då? inte så mycket tror jag, vill göra så mycket men har fasen inte råd, här får man vrida o vända på varje krona, varför ska allt bara handla om pengar? fattar inte varför. men det är så det är i dagens samhälle, de drar alla över en kam.

idag ska nog ner till min kompis som bor under  mig, snacka lite o så... senare idag blir det cykel tur med xtravaganza o sedan efter det är det xtravaganza träff, de ska bli trevligt tror jag. fick reda på att en person jag känner har börjat i min lifetime grupp, där kanske det blir lättare för mig att klara de. ska snacka mera med henne,denne personen e underbar att prata med, för hon vet hur jag känner det hur svårt allt kan vara. jag vill inte nämna namn o så. blev iallafall paff när jag stötte på henne på,oasen hehe, hon visste att jag höll på men ente men xtravaganzan.

just nu går det inte så bra med mitt, antingen skiter jag i o äta ellerså tar jag bara en påse, för jag pallar inte, hade lika bra kunnat vara utan mat, de e sant faktiskt. men jag får se hur allt blir o så, måste fixa allt med målet o så.. mohaha...

jaha när ska man känna sig älskad? ja du många säger att min dag den kommer. men inget har hänt än. suck suck

nu ringde min kompis o sa jag skulle gå ner till henne, vilken pli hon hat´r på mig hahahha not....
skriver mera sneare ikväll

ha d gott så länge

Dags o skriva litt tror jag!


Denna sången ligger mig varmt om hjärtat! det går bättre för varje gång tycker jag eller det känns bättre. Enligt min Körledare var det bättre med. Men lite finslipning kommer jag sätta denna låten. Visst är jag nervös, så nervös så att magen vänder ut och in. Förstår inte varför jag blir nervös o sjunga för min körledare, halsen knyter sig då, när man sjunger me kören o hon ställer sig framför en blir jag nervös o sjunger tystare. det e välför jag e osäker o jag tycker de låter hemskt när jag sjunger....... men jag hoppas de blir bättre... asg. vet att körledaren inte biter mig.

Tror jag börjar få lite resegfeber med, det e bara 1 vecka kvar, känns som att jag har mycket och göra.

                                                                         image54MEN  det ska bli så himla skönt och komma hemifrån lite. och inte tänka på nått annat utan bara fokusera på mig själva o omgivningen där uppe, om inget annat så får jag miljöombyte.

jaha vad har hänt
Min mammma har fyllt 50 år, halvvägs till 100 nu då!!!
                                                          image55

Saknar någon o bara krama eller bara krypa upp i famnen, denna bilder ser så mysig ut!!!!!!!!


Samma gamla vanliga annars här ! vet ej ut eller in men det hära ams. känns som att jag inte kommer nånstans utan sTÅR bara på samma ställe. känns som jag måtte prata lite med min handläggare, tror jag ska slänga in ett mail till henne innan jag åker.

Kom på att jag har glömt o träna idag hehe... jaja får köra hårdare senare.....

nä om jag ska snart göra ig redo för sängen, så man kommer upp lagom imorrn, så man hinner packa tränings väskan , läsa igenom i min  xtravaganza 26 veckors boken. förstår ente rikgrtig vad hälsokonsulten menar. löser sig
                                                                                      God natt på er!!

                                                                                         

Dags och skriva lite tror jag!!!!

image52Visst ser det här skönt ut? och ligga så här eller det är bara en avstressande bild. Tyckte den passade in på mig idag, fast hade jag legat så hade jag nog fått nackspärr. Men jag valde den för att det är tecken på att varva ner. <Jag är tydligen en sån person som ska vara här o där och det ska hända saker. dels är jag typ ett kontroll freak.
Jag stressar upp mig för det minsta lilla. Så man kan säga att jag är stressad, är så gott som på väg in i väggen, trots jag är arbetslös, kan man gå in i väggen så ni vet det. det är så mycket annat som spelar roll..

Men iallafall kände jag av det att stressen o kroppen sa ifrån, jag fick yrsel, nästan svimmade och sedan fick jag stickningar i vänstra bröstet, jag blev rädd, och det kändes hemskt, fick avbryta lite med träningen o ta det lugnt. men yreln satt i rätt länge efteråt, jag var helt tagen när man kom hem. men jag försökte ta det lugnt i bastun, där satt jag rätt länge, duschade o tog det enormt lugnt.

så att åka bort ett par dagar kommer göra susen, min kompis skulle ta hand om mig sa hon, skulle bädda ner mig men de kommer hon inte och lyckas med.. asg..

men idag har jag inte ens gått upp ur sängen, legat o sätt på tv. ska snart eller om en stund iväg och träna, och se om det går bättre idag.

Min lilla Prins, när kommer du till mig o säger att det är vi?? kommer bli den lyckligaste i hela Trelleborg. Min dröm helt enkelt. du är den bästa killen jag har mött. du är så underbar. Innerst inne hoppas jag att det blir vi en dag och kan bygga upp allt.
Känner mig så trygg när jag är med dej, lugn o så.. Jag vill bara krama dej o kyssa dej men jaG VÅGAR inte du kanske skulle ta illa upp om jag gjorde det. vet varken bu eller bä för du säger inget. Men det dan du har bestämt dej och kommer fram till mig d¨ååå är min värld på topp.

                                                                       

Jag har alltid kämpat för allt... När man väl hittar nån man tycker om blir det aldrig vi utan då är det nått konstigt. lite otur har man alltid haft. elelr möter jag fel som jag får tycke om vad vet jag.

lyssnar på lugnafavoriter o nu kom för kärlekens skull me ted så underbar låt alltså!! får min nästan o gråta pga av min känslor för denne underbara person.
snart e det Sonja aldén men för att du finns, usch gråter snart ihjäl mig..

nä jag får väl göra mig i ordning o klä på mig träningkläder då. inte lönt o ta på sig annat...

ha de gött

Mitt i natten! eller nästan

image48Är så himla stolt över min Kanin faktiskt! även om jag skäller på henne när hon ska vara tyst asg, måste ju kunna sova, oftast är hon tyst fram tills jag går upp på morgonen men inte de senaste veckorna, suvk hon blrjar bara 3 på morgon håller på till 8-9 tiden sen e hon tyst. det kan vara jobbigt, blir faktiskt stressad av det men det är bara plugga i mp3 i örat så hör man inte inte kaninen "Smulan" ser nästan ut som denne bilden.

Iallafall, jag klippte klorna för första gången i hela mitt liv hennes klor, aldrig gjort de förr, vadå darrig, men annars har djur affären gjort de. Min kanin vill helst inte vara uppe i famnen men idag mös vi lite, mysigt så, hoppas till slut man kan ha henne i famnen..

Gäsp börjar bli trött, fast det har jag varit hela dan vette katten varför, kännt mig trött den sista tiden rätt jobbigt faktiskt, kan vara att det är nått som står i kroppen..

Ska snart slänga mig i bingen tror jag och försöka sova lite......

Har blivet så gotte sugen så det e hemskt, varför vet jag inte. e såååå sugen på ett stort glas oboy alltså.. hoppas det inte e nått konstigt o det går över.

Ni som läser min blogg, skriv gärna vem ni är och så, skulle vara kul o veta vem som läser min blogg. tråkigt man inte kan se hur många som läser o vem men men.. skulle uppskatta om ni skriver vem ni är!! Skulle bli glad om ni skriver nått till mig!!

Kärleken vart finns den? ja du ingen som vet!! vill bara en person kommer till mig o säger att han vill det ska bli vi! Skulle vara den lyckligaste tjejen på jorden, vill känna närhet och älskad, prova på hur det känns o tillhöra nån man älskar. vill ha dej i min famn och bara pussa o krama dig, vill ta på dej, vill viska i ditt öra att jag Älskar dej men jag vågar inte, du kanske stöter bort mig då..
vad ska man göra för att du ska inse att det kan bli vi? Snälla säg nått! var inte så hemlighets full, släpp in mig i ditt liv, allt kommer bli bra, du kmmer vara fri, jag kommer inte hänga dej i häcken hela tiden det lovar jag dej.
Tycker om när du tar på mig, det bästa jag vet. känner mig trygg i din närhet. kan vara mig själva, visserligen kan jag flippa ut o vara korkad men det bjuder jag på. kul måste man ha trots man är snart halvvägs till 50 asg.

denne dikten är till dej!
Fattar du inte att jag älskar dig?
Jag älskar dig så det gör ont!
När jag tänker, Är det dig jag tänker på!
När jag drömmer är det dig jag drömmer om!
När jag ler är det bara dig jag ser
Överallt finns du!
JAG ÄLSKAR DIG.

Dag och natt finns du i mina tankar
Jag vet inte om jag finns i ditt hjärta
Men du finns i mitt
När du ser mig med dina blåa ögon,
känns det som att jag ska spricka av lyckan
Vet inte hur jag ska tala om för dig att jag ÄLSKAR DIG!

Jag har så mycket inom mig jag vill, men jag tror allt kommer bara bli fel. Det blir bara fel oasett hur jag vänder och vrider på det, Just därför är jag tysst och inte säger nått utan bara väntar på dig.

Nä nu ska jag försöka komma i säng och drömmar mig in i drömmarnas värld!!!

God natt på er!!

vet inte vad för rubrik jag ska ha

image43Som man ser på nallen är det lite lessen, inombords är jag med det men men. Jag så mycket för tillfället jag vill får ur mig men kan inte skriva allt här, det vågar jag inte. Allt bara snurrrar runt i huvudet på mig.

Vad jag än gör så blir allt bara fel varför?? INGEN  som vet.
det hära med Ams, det e bra o gå till arbetspykologen men allt bara snurrar för jag vet varken ut eller in. det som snurrar nu inom ams är väl att det e typ bara jag o en kvar från våran grupp, alla andra har kommit in på en utbildning eller är ute på praktik o kanske ev får jobb, men ag e kvar! Är det fel på mig? äR JAG ETT SPECIAL fall för att jag är kvar? är jag helt enkelt misslyckad . Det känns faktiskt så, men de sa jag till arbetspsykologen me, typ att det är en väldigt stor press på mig. egentligen ska jag inte känna n¨ån press men det gör jag. Men jag får se vad som händer o sker, ibland vet jag inte alls, klarar jag o börja på praktik?, är jag redo? ska jag plugga? e jag redo för det? ärligt så så vet jag inte det själv men jag f¨år völ sätta mig ner o reflektera o skriva ner det. ska ha gjort det till den 21 April.

fy fasen vad traddit väder ute, blåse o regnar, det var solit innan men inte nu.. kanske tänkt o ta en promenda ikväll men det skiter sig. vädret spelar mycket roll...

jaha när ska jag få känna mig lyckad, lycklig o älskad? jag har en jag tycker jäääättte mycket om, det vet personen själv med. läser du detta så ta inte illa upp.

snart ger jag upp det meed min vikt minskning med. funderar på om jag ska lägga det på hyllan lite, tills jag mår bättre, mellan varven orkar jag inte prestera alls, men frågan är om jag kan frysa xtravaganzan o bara fortsätta träna eller de måste frysa allt då? träna mår jag bra av, men i o med det kanske inte funkar med vikten nu pga allt runt om då blir de bara fel, lyckats gå ner innan men inte nu, nått är det som inte stämmer, känner bara att jag kastar en massa pengar ut i sjön om det inte funkar nu menar jag...

ialalfall ska det bli så sköööönt o komma ifrån allt ett par dagar och bara känna efter att jag är jag. vila upp o kmma tilbaka men andra krafter hoppas jag.. Jaha vad ska man nu skriva om då??
                                                                           
Iallafall så tänker jag mycket på en viss person hela tiden. jag hade bara kunnat gå fram till dig o ge dej en puss o en kram men vågar inte, kanske tar illa upp vad vet jag, vill bara vara nära dej, ta på dej och känna mig älskad av dej! vad ska jag göra för att få dej inse att jag är en underbar tjej på hjärtat på det rättta stället?
                                        
                                                                     
Nu sitter man o ser på så ska det låta. Nanne Grönvall är med. Hon är en riktig klippa hon, Hon har en sån energi på scen så det heter duga.

Alla har så fina bloggar men jag fatttar inte ett dugg hur man gör, vill ha en sång här på min sida som jag bara tycker, varför ska att vara så avancerat? men vänta ska försöka en sak ett ögonblick.
                                                    Jag lyckade, lite stolt är jag nu hehe

jo föresten ni som läser min blogg, ni får gärna skriva nått elelr bara säga att ni läser min blogg skulle vara kul o veta.....

                                                      image46Nu vill jag önskar er en bra dag!!!

Jaha

Vad ska man skriva om idag då??

ja du vad har hänt!

inte mycket om jag ska vara ärlig,
har tränat low idag, har sån träningsvärk, så det gick lite trögt idag men men..

fick en ny tid till uppföljning hos min hälsokonsult, på tis ska jag ditt, då ska jag har gjort klart mitt mål för 100 gången känns det som, så jag får se om jag hinner det i helgen.

imorgon ska vi sjunga i anderslöv, var nånstan kommer jag inte ihåg, o för vem vi ska sjunga men men... ska bli kul ändå!

Det börjar att närma sig att jag ska åka till min undebara vän Pia "Luddis". Ska vara där i 5 dagar ska bli så skönt och komma hemifrån och tänka på annat, tror jag behöver det...
komma från ams lite med...

Jag ska ju vara gudmor åt lille Linus jue... Lääääängtar villl åkkkkkkka nuuuuu..

wieee fick höra idag att det är dags för en släkt träff igen läängtar till dess, den 5 juli är det sagt, hoppas vädret tillåter det för vi ska vara utomhus..

mån ska jag åka till malmö me min handläggare på ams, ska till lärarhögskolan o mprata med syo, kanske hinner vi gå runt o titta lite

får väl snart slänga mig i bingen o krama kudden tror jag...


Min Gudson Linus
image41

Tack o hej leverpastej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEEEEEEEJ

Nä nu får det faaan vara nog, jag orkar inte mera!

det är så himla jobbigt kommer inte alls klara av att gå ner i vikt, blir bara skit hela tiden. jag VILL gå ner i vikt men varför lyckas jag inte? jo för jag inte kan ge fasen i typ lite godis o mat.. varflr kan jag inte bara hålla mig till dieten??? när jag har bestämt mig för en sak så blir inte så! VARFÖR

Vad är det som är så svårt! jag vill vara glad ´, lycklig känna mig lycklig o älskad för den jag är, men just nu känne rjag mig bara som en svullen get.... visseligen ska jag snart ha min mens men men....

kolosalt sugen på allt fast mest choklad..

men jag skiter snart i att äta. hade kunnat göra det...

är så mycket jag vill men blir bara skit av allt..

Sen de på ams, pratar runt varandra. den ene av handlöäggaren tycker att jag inte är redo för komma ut på praktik medans psykologen tycker det.... Men men jag då, det e väl jag som vet själva vad jag känner, det är både blandade känslor men innerst innte känns det inte aktuellt med att ut på praktik. men det e nästan som att jag inte vågar säga det för då e det typ att jag känner mig kass värdelös, feg för att jag inte vågar säga va jag vill...

annars är jag en person som säger vad jag tycker o tänker spec när det inte känns rätt eller fel.

fick pratat ut med den ene handläggaren om vårat bråk,suck suck, visst kändes de bra o få rensat ut ur luften för jag pallar inte mer, de bara tog en massa energi av mig..

image40

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0