Hundvakt

Jag det är jag from idag till nästa onsdag, Hoppas det går bra! än så länge går de bra! så jag bor hos dom nu, stort hus o ensam hehe. men jag får sova i en skön säng, synd man är ensam i den stora sängen!!

idag har det inte hänt så mycket, uatn jag har tränat på gymmet, sen har jag tvättat hela dan. Jag ramlade i  källatrapporna, fy tusan vad det gjorde ont, kommer att ha det stora blåmärket på häcken sen. fick ont o foten men de gick över dock inte i lilltån, den e svullen o svin ont i den, kan knappt röra den. dör av smärta var gång jag rör mig hehe...

usch ja snart åker mjin syster hem, på fre, de kommer bli så himla jobbigt. det är ju alltid det när man ska säga farväl, fruktansvärt tung är det.... fattar inte vart de 3 veckorna har att vägen alltså, vädret har inte vatt nått spec heller..kommer säker när jag börjar på praktiken igen den 4 aug.

Jag vill komma igång med allt nu! skolan o viktminskingen ja allt! känner mig så taggad..... hoppas bara jag får samma hälsokonsult som de andra ggr, hon känner mig o vet allt, jag känner mig trygg med henne med. den andre e bra på sitt sätt men nä orkar inte dra upp allt igen..

i sön igår var jag o min syrra i Skurup hos min ena Kusin, första gången jag var hos henne... lite lättare o prata när man e hos dem o inte så många runt om..

jaha nu vet jag inte vad jag ska skriva!!!

lägger in litta nyare bilder sen min kusins dotteers barndop o lite nyare på mig o min syrra osvfler bilder kommer.....

Hoppar o skuttar

Jepp det gör jag för att nu äntligen ska det bli något av mig!! ja ni hörde rätt, jag kom äntligen in på högskolan i malmö på fritidspedagog utbildningen. så jag har 3,5 år på mig nu... kanon o plugga o gå ner i vikt för då har jag o göra.... har bestämt mig att på börja 26 veckors programmet igen....

hade jätte trevligt på släkt träffen, bilder kommer senare....

 det har varit barndop för min kusins tös Engla, så gullig hon e. Hon räckte ut tungan o skrattade samtidigt åt prästen hihi en liten buse..

min syster är nere, kul o träffa dem... synd att man bara träffar dem så sällan....... för man får liksom inte prata så mycket med henne, så jag e hos föräldrarna var dag nu. äter middag o så hehe........

Jag vill börja fixa inför skolan men får vänta tills jag får mera pengar hehe...jag vill börja skolan nuuu, känner mej så redo för då slipper jag ams me hehe.... men men de har blitt bättre hos ams, har rett ut saker o ting...

iallafall, har en bra handläggare som förstår en o e mänsklig av sig..

mera foton o så kommer när jag har lagt in dem på datan...

see you later

None

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0