Oj oj

Oj oj tiden bara flyger iväg tycker jag....

nu har jag bara en vecka kvar på praktiken sen stänger det för sommaren men fick veta att jag ska vara där 2 mån till sen när dem öppnar. kul kul. då vet jag att jag har nått att gå tillbaka sen.... ams gör väl allt för att slippa lilla sofi ett tag fast e ju inom där o hämtar lappar o så. ska in ditt i veckan o få feedback på mitt personliga brev..

vad händer annars då???

ja du inte så mycket....

min syster m familj kommer ner nästa vecka, komma lagom till släktträffen vi har nästa vecka den 5 juli. längtar som tusan, ska bli kul o träffa alla goa underbara kusiner. Ni ska bara veta hur underbara dom är.. vissa är rätt lika mig till sättet med, väldans kul..

fick lite bilder av min kompis som togs på vår konsert, såg inte ut kmen lägger ut dom ändå...
                                              
                     
Alla var inte med på konserten, vi är många flera.

nu har jag inte mer o skriva för denna gången

Kommer få träningsvärk

Ja det kan man nog säga. inte tränat flitigt på ett tag, så jag körde hårt i gymet, eller chockade alla kroppsdelar, sedan åkte jag inlines till o från oasen. Det e ju sommar då ska man åka inlines, man får så fina skinkor sägs det hehe. kanske ska åka det hela sommaren.

det börjar närma sig till syrran med familj kommer ner.. Läängtar så mycket.... tycker det e jobbigt att vi bor så långt ifrån. syrran är typ den jag kan prata med... men tyvärr blir det inte så mycket med det pga tidsbrist och vi är aldrig ensama. lite jobbigt, fast ibland pratar vi via msn o då sitter man bara o e lessn för alla känslor o tankar kommer upp. Jag har liksom hållt mycket inom mig, jag är bra på o dölja saker o ting....

går bara bra på praktiken har en vecka kvar sen stänger familje centert, då e jag ledig, d epå ams undrar hur jag ska klara mig nu under dessa veckor utan o göra nått.. Lugnt hittar alltid på med nått, kan vara hur mycket som helst med min syster.... åka me mamma o pappa ti husvagnen o lite sånt smått.. inget som hindrar mig förutom kan inte göra nån spec aktiviteter pga pengabrist men men... får väl åka hem ti mamma o pappa o äta hela sommaren hehe..

Verkar som att jag kan få mera praktik efter sommaren, 2 mån till om jag inte kommer in på högskolan.. Kunde tydligen inte plugga på komvux somd e på ams sa innan. ibland vet dem inte vad de säger. det sket sig där rent av men men.

har försten gjort ett personligt brev jag kan skicka med när jag söker jobb, men har ej hört om de var bra skrivet från handläggaren på ams vill de så jag kan använda de..

aj aj börjar får ont i kroppen nu hehe...

så gotte sugen är jag me.. funderar på om jhag ska ner o ta ut en liten peng o sen handla nått gottit....

imorrn ska vi ha intervall promenad på xtravaganza passet... har ev bestämt mig för att börja på 26 veckors den 1 sep... nån som vill bidra till mig? SE DE som min 25 årspresent? hehe ärligt jag menar det........

Mamma nu vet du vad jag önskar mig. Pengar så jag kan gå detta program o nått mitt mål, jag ska klara detta...... mår betydligt bättre med...

ha d bra alla

                                                                                None

Uppdatering kanske

Dags och skriva lite kanske!
det var ju ett tag sen man skrev, det var nog sen jag var i husvagnen med mamma och pappa eller<+??

det har ju hänt lite här tror jag...
iallafall, så har det vatt mega varmt från o till så sofi har faktiskt legat i trädgården där jag bor i bikini, jag ni hörde rätt hade bikini på mig, det är inte ofta den är på hehe...

Vi har haft konsert mer kören och det gick bara bra men det var grymt varmt...

har praktik nu. Jag fixade den själv annars hade inte varit ute alls utan vatt hemma än. blev knäpp o bara gå hemma. trics bra där jag är. familje center.. där ska jag vara till den 4 juli.... vatt på folkespark o så, nån små utflykter.... ska försöka få handledaren o maila över fotona på mig hehe... mån kommer min handläggare på ams o hälsar på för o se hr det har gått...

det har vatt midsommar, var nere hos grannens mormor o morfar som bor på första våningen hade det trevligt. annars var det en lugn midsommar..

Snart kommer min syster ner exakt 2 veckor tills dess läääängtar som tusan..

Det är även 2 veckor till vi har våran stora släktträff den 5 juli då på pappas sida, ska bli sååå kul och träffa kusinerna o alla de andra, ska fota som tusan och sedan lägga in här.. ska visa vilken underbar släkt jag har inte minst mina goa älskade kusiner som jag älskar över allt annat. Är så himla glad att vi fick så bra kontakt. tror det var typ 3 år sen vid fick denna bariga kontakten......

saknar min goa vän Luddis... tänkte lägga in lite bilder sen jag var där uppe...

har nog inte mera o skriva om, kommentera gärna eller skriv vem ni är när ni har läst här...

bilder när jag var i Norberg:¨


Jag o Linus                      jag o Linus                   Linus                           Luddis
Jag och Linus klara för o gå in i kyrkanNone det var väl lite orkar inte lägga upp flera... är för trött för det just nu..

Godnatt på er!!!

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0