en dag närmare ett nytt år

det har ju varit ett händelsrikt år både ont och gott...

var tillsammans men en underbar kille men det sprack pga hans ex, blev gravid men fick avbryta det pga det var inte friskt. kämpigt värre.

Fått jobb som vikarie på en förskola (dagis) här i trelleborg där jag trivs kanon, bra kolleger osv, härliga goa barn har vi med. hoppas jag får vara kvar lääänge :D

umgåtts mycket ,med mina goa vänner sofie jocke och jerry som jag även bor granne med.
även fått nya vänner, bra vänner som man kan skratta med....
Anton och Natha lycka till mer eran knodd och jag hoppas att vi är vänner livet ut :D
'
jag har även tillbringat mycket med mina föräldrar i tydinge där jag trivs som fisken i vattnet, har hjälpt mmig lite och må bättre osv.

jag har inte ännu lyckats med mina kilon men det kommer när ni minst anar det, vår härliga hälsokonsult har slutat :( men har fått en ny, säger inte mer om det. men det i malmö ska bara veta att de har fått en kanon härlig hälsokonsult som verkligen peppar en. Jag kommer när jag är redo :D

har äntligen fått en diagns att jag har dyslexi....

i början av september somna min lilla kanin smulan in och jag har vant mig nu och vara helt ensam.

Min morfar toog sitt sista andetag den 22 okt, den dagen kommer jag aldrig glömma, vila i frid morfar. begravningen var jätte fin, kanon bra präst som drog allt om morfar i kort version.

sedan vår älskade Kine ( min minsta systerdotter) åkte akut med ambulans helikopter till sjukhuset i tromsö där hon har legat i respirator och så. hon hade massa krampaer som vara över en timme. men de misstänker EP anfall men de vet ej helt säker, flera prover ska tas, men nu är hon uppe på benen igen och vill hem säger hon... go underbar unge det. moster älskar dej även dina syskon älskar jag. men Kine du skrämde oss allt..... vill bara upp till dej o krama och pussa dig.

det e väl det som var det mesta händelserika saker

madde och andy gifte sig i juni

andrea o mattias gifte sig i juli ( tror jag det var)

är de nått jag har glömt så lägg en kommentar...

God fortsättning på er

Funderar

Oj här har man inte skrivet på länge!!! har inte skänkt en tanke på det.. skyller på skola/jobb.

Funderar mycket med skolan om jag ska ta en paus för jag är väldigt trött på det så jag orkar inte´med det just nu. lite ångest över det med skolan. men men

det är inte lätt och bara hoppa av sådär utan inkomst, de e liksom ingen som har ett vik jobb ett tag till mig så jag får jobba med det jag verkligen vill bli och trivs med.. så jag är kluven men det sägs att man ska göra det man mår verkligen bra av och som det känns just nu e det o göra uppehåll i skolan och jobba.. det är typ det har jag som surrar i skallen.....

nu till annat........

Idag är det julafton, jag o mamma har namnsdag.. annars har vi haft en lugn dag.. med go mat ch julgdis, nötter. julklappar blev det med, dukar,badlakan, el tanborste,halsband me örhängen, morgonrock och presentkort.

har börjat allt mer och scrappa då jag har lite mera saker jag kan scrappa med :D.. här är några jag har gjort


Fotot taget av: Sofi Lindström

Fotot taget av: Sofi Lindström

Fotot taget av: Sofi Lindström

Fotot taget av: Sofi Lindström

Fotot taget av: Sofi Lindström

Det var de jag har gjort än så länge, väldigt roligt och avkopplande och sitta pyssla..

nä nu ska ja se en päron till farsa firar jul sen blir de nog sängen

ha en fortsatt god jul på er

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0