VAD för rubrik ska man ha?


Ska bara se om detta funkar hehe..

en 7 åring som kan sjunga så bra!! lite avis blir man.Jaha vad ska man skriva?
allt flyter bara på som det ska.
åkte buss ut till älsklingen var där ett par timmar sen åkte jag hem igen, för jag ska upp tidigt imorrn
Ska på kickoff med oriflame i malmö på hilton hotellet de ni..
sen när man har kommit hem o ätit mat o så, ska jag passa min kusin tös för det ska ut o se scotts, Glöm nu inte autografen till mig :D

söndag ska jag tvätta sen ska jag hem ti älsklingen o sova där till mån, e ju ledig då.. hoppas p o sova lide längre o så, kanske går en runda me hunden, får se hur vädret är med för den delen.

fått lite flera tider o jobba.
jobba på ett helt annat ställe i veckan, jag hade varken sagt bu eller bä men helt plötsligt ringer de o fråga om jag ville jobba, självklart..
de ringde igår med o fråga om jag kunde jobba 10.11 12 feb men men de kund ejag inte 11 feb e jag på kropp o knopp 10 o 12 e det skolan som gäller, lite surt o tacka nej men skolan går först, fast sen beror det på vad man ska göra i skolan med..

känns som att man gör en massa onödiga sake ri skolan just för tillfället.....
MERA JOBBBB, helst så man kanske kan ta ett uppehåll från skolan o jobba upp sig lite, tror jag behöver jobba för jag har ej jobbat så mycket, känns som att jag har pluggat för länge men men får se vad tiden utvisar.

som sagt skriver mer en annan dag

kommentera gärna mina inlägg, skriv ert namn eller smeknamn så jag vem ni är..... fegt o vara anonym....


gonatt på er

uppdatering

Då är det väl dags att uppdatera lite här då!!

inte för att det har hänt så myckey här.

skolan går det trögt känns det som, vad jag än gör blir de aldrig nöjda, här kämpar man för kung o fosterland så får man bara tillbaka att jag har stort problem med språket( svenskan). då känner min sig värdelös. men men får se vad läraren säger i veckan om nu hon får tag i mig.

Jag har jobbat lite, jobba först den 7 jan.
sedan jobbar jag 22-23 jAN på ett nyöppnat dagis o sedan ska jag jobba imorgon på ett annat dagis, lite xtra pengar blir det i feb månad, men de pengar ska sparas direkt.

På kärleksronten går allt jätte bra, fortfarande lika kär o lycklig ännu, varit tillsammans i 6 veckor o 2 dagar. de har gått jäätte fort.

annars har jman besökt tandläkaren, har bytat till privat nu, känns betydligt bättre fast lide tannavärk har man men men, de ska gå över. ska ditt igen den 13 mars o göra en rotfyllning aj aj min första o sista säger jag.... kostar svin massa pengar men men.... har sån l´tandläkar skräck, mne hoppas de blir bättre...

har sådan migrän som kommer o går hela tiden, blir knäpp, e grymt jobbigt....

det e så mycket som går runt i mitt huvud förtillfället, vill slippa det menmen, inget ovanligt...

vill ha en ny laptop, de vet väl alla vid detta laget, min data gör precis som den sj vill, fast det e väldigt använd, mellan åt vill inte tagenterna funka...
ska ha en betydligt mindre data,syns knappt när man tar den me sig o väskan....

nä nu ska denna svenska saker slänga sig i bingen o sova....

ha d bra

andra inlägget för idag

im back o klockan är 22.17 när jag skriver..

har inte gjort så mycket idag mest tatt det lugnt.
fick varit hos min kusin, fikat och lekt med barnen. tränat engla på att gå, tror hon kommer att gå innan hon fyller 1 år. sedan låna jag min kusin saras cykel för o cykla o hämta nycklarna till friskis. mitt värdpass börjar igen imorgon.
hade med mig Engla på cykeln, jag fick äran och cykla med henne för första gången idag, hon verka gilla de för hon sa inte ett ljud..

vid 19 tiden gick jag hemåt,
packa min väska, sedan kom min älskling och hämta mig, åkte o handla, sedan lkaga vi mt, det blidde rätt sent men men.
och nu nattar ah tösen och jag sitter här, satt mig bekvämt nu hehe.

jag träna inte idag, tänker jag efgter har jag nog lite dåligt samvete av det nu. för veckan som kommer tränar jag efter skolan istället


 
 • Måndag:  17-00 är det step intro ( tiden är runt då) 19.30 börjar kören igen
 • Tisdag:   17-00 är det6 xtravaganza pass, vad kmme rjag ej ihåg
 • onsdag. vet ej 0m jag kanske jympar på friksis på christinas pass
 • Torsdag vet ej
 • fredag vet ej
 • nått sånt ser min vecka ut fast innan dess har jag skolan med jue, ska göra nån repotage om nått spec o sedan e de väl lide förläsningar me..
  har avklarat min första termin så nhu har jag bara 6 terminer kvar alltså 3 år kvar,

  som jag tycker gör vi bara en massa onödiga saker, had eman ej haft så¨mycket dötid och gjort de som e viktigt så hade utbildningen varit så fan så kortare, göra rockvideo o bygga en lekplats o så. det e typ vad denne kursen består av. lite till men föreläsningar o så. aja men men får se.

  tror älsklingen har somnat där uppe hehe. typiskt han och göra det isåfall, lika bra och vänja sig fniss fast vi e rätt lika, jag har med tedens och somna på soffan hehe men men.. d

  det var skönt och byta till linser för mina ögon kändes torra hehe
  men de e hög tid och köpa nya linser, e behov av det med, hoppad e ringer in mig så jag får jobba lite så jag kan fixa nya, kostar ju runt 1100kr för ett halv år juue.
  har inte flera hemma, o styrkan börjar o minska. vadå panik, värsta fall får jag har glasögonen, känner mej så snygg i dom ehhhh nääää inte nu när jag har hittat mega bra linser jag trivs i. men jag vill ha nya glasögon med som e lide modernare
  det hära inlägget blir mega långt undra om det e någon som orkar läsa detta.. fas nu gjorde jag så de blidde ett nytt inlägg istället så blir det inte så långt hehe..

  jag har inte så mycket och skriva om jue

  mer än att jag e lycklig och känner mig älskad. äntligen e de min tur, hoppas det förblir så.

  jahap vad ska jag nu skriva....
  saknar min syster så himla mycket, har inte pratat med henne på ett bra tag, skickat 2 sms men inget svar jue... vill åka upp ditt men v får se hur det blir med dt, kanske till sommaren eller ti hösten får se, vem vet jag o Göran kanske kör upp men jag vet inte än.

  nä' nu ska jag se om han har somnat där uppe...
  skriver mera imogon

  gonatt på er

  fredag

  Oj då jag skrev aldrig igår på kvällen, jag gick och la mig rätt tidigt för att vara mig, men det var skönt, för jag var så himlans trött..

  skulle upp tidigt idag för och träna, men jag kände verkligen inte för och träna trots jag vill, hade ingen motivering, så jag beslöt och vara hemma o lata mig en liten stund till. fick mail från min hälsokonsult " kom nu har väntat på dig" "jag fick träna ensam idag" säger hon bara för att jag ska upp och träna, då får hon komma o hämta mig haha... ligger ju i pyjamas ännu o klockan e snart 13 tiden, tycker de e sent för o vara en fredag.
  jag vill träna men varför kommer detta nu att jag inte känner för det för fem öre, för jag vet innerst inne att det är skönt efteråt. men jag kanske borde ha en som drog mig i örat så jag kom upp och träna då jue.
   

  innan jag beger mig bort till min älskade kusin, kände för och dra ditt en stund innan jag ska till friskis o hämta nycklarna till imorgon.
  men får nog kolla vilken tid de e folk där så jag inte bommar det. (ups tryckte bort hela skitet)....

  jaha då vblidde man bjuden på midda hos päronen imorgon, även älsklingen med då klart. ska sova hos han inatt o hela helgen mysit .
  jag vill ha en ny laptop, den jag gör brörja bli lide konstig, tagenterna hänger inte med ibland, datan startar om sig själv osv väldigt störigt om jag får säga det.

  får se hur ekonomin ser ut efter sommaren, så jag får allt vackert vänta sååååååå länge,,... väldigt retligt att tagenterna inte vill mellan spec när man ska skriva en tenta eller dyligt.

  jag e svin torr på mina ben, någon som vet en bra bodylotion...........

  nä jag får väl dra in i duschen så man kommer iväg till min kusin...

  skriver mera ikväll...

  ses så länge


  Tentan är över

  Ja det kan man lugnt säga att den är, vilket är mega skönt. stängt mig inne på familjecenterts kontor i 2 dagar. så skönt det var när man var klar igår kväll...

  och idag var det examinationen hur det nu stavas, fina ord ska vara så acancerade o stavas...... nu kan man vara lugn o hålla helg..

  Sitter hos min älskling nu... ska vara här till senare ikväll, sen får jag se när jag åker hem, ville sova över men han skulle jobba o gå upp tidigt... men jag klarar mig ändå så länge jag får träffa han så är det lugnt.

  känns konstigt o skriva på hans tagentbord hehe.......

  hehehe har aldrig varit med om att en nästan 20 månaders tjej som e helt inne i disney channel, får knappt kontakt me henne hehe..

  gäsp vad jag e trött ..

  nä ska väl kolla recept om jag orkar...
  skriver mer senare

  År 2009

  Jisses vad tiden går.... 3 gången gilt jag skriver detta suck suck....

  julafton blidde lugnt.. allt gick jätte bra!!
  nyår var vldigt lugn, fira hos älsklingen i Minnesberg med min kompis med familj..

  annars flyter allt på tycker jag.

  Med kärleken går bara bra!.

  är så fruktansvärt kär fortfarande, det känns så himla underbart att känna mig älskad för den jag är och ser ut.
  jag är så himla lycklig, det går inte och beskriva. älsklingen är mitt allt..


  detta år kommer bli det bästa... det känns så..

  lär jobba lite mellan åt på ett dagis och på min praktik dock ej under min praktik period. lite pengar är väl aldrig fel.

  det börjar lida mot sitt slut med xtravaganzan har 2 träffar kvar, vill försöka sjlälv ett tag för och se om det fungerar, men jag e rädd att de ska spåra ut.. är ju som sagt på väg mot rätt håll nu jue. så jag vet inte alls vad jag ska göra., får kanske prata med min hälsokonsult om det.. nu har man någon som har koll på mig med. som stöttar mig jätte mycket. Jag vill verkligen lyckas att nå min målvikt. Vill visa för mig själv först och främst att jag kan nå min målvikt, och även för det andra runt om.. men jag behöver peppning hela tiden, och det är super viktigt för min del.
  Det är min dröm att gå ner alla mina xtra kilon jag har på min kropp, det är väldigt tungt att bära på allt.

  SOm  jag känner det längre fram så vill jag gå på helfart igen, nu har man som sagt lite mer koll på vad jag gör, det kommer bli lättare på något sätt men jag får se, det kostar ju som sagt. VILL VILL VILL, känner mig peppad nu känns det som

  Jag mår super bra! jag vill lyckas med mina framgångar, vill hälsan på top, jag vill känna mig snygg och få bättre självförtroende än vad jag har idag.... så här har jag nog inte kännt på dö länge, men nu är det min tur att få vara käär och lycklig.

  skolan går bara framåt ska stänga mig inne på familjecenterts kontor tis-ons för och skriva klart min tenta. sitter jag hemma gör jag allt annat jag inte ska göra, o på bibblan fryser jag ihjäl, de e svin kallt efter ett tag.... och jag behöver sittar många timmar för att få ihop min temta som ska vara inlämnad på ons 24.00, redovisning på tors.. hoppas jag får ihop nått, för jag hatar har muntlig redovisning tycke rinte alls om det spec om man kanske uppfatat de fel vad vet jag, hoppas jag inte får panik o springer därifrån hehe..

  sen måste jag ta tag i min omtenta, fast den ska jag göra i feb........ känner mig på hugget med skolan känns det som, fast jobba hade inte varit fel och tjäna pengar.. får se vas som händer o sker, kanske ett studieuppehåll hade varit kanon,, men jag får se vad som sker, måste har mera pli på mig själva med...

  nä det är nog dags o se till och komma i säng, så jag orkar upp imorgon.,....ska vara på plats runt 9 tiden..


  Ímorgon firar jag och älsklingen 1 månad, mitt längsta och riktiga förhållande jag haft, helt underbart, hoppas det för bli länge.......


  Godnatt på er

  Godfortsättning

                                                         


     Sofis vardag allt med barn och vikt

  Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

  RSS 2.0