längesen

Oj oj, här har man inte skrivet på ett tag...

det händer inte så mycket här-....

'Jobbar rätt m,ycket... börjar snart mitt sommarjobb 3 veckor i juni och 2 veckor lämgre fram i sommar...

inte många veckor till min syster m familj kommer ner..... de kör ner så det är nere till v29..... gött
då är jag i Tydinge åker ju i helgen v 28 ovh e ev bort 2 veckor.. Hoppas på bra väder..

Min värk i kropppen blir värre mellan åt. det är nog dags och söka  eller gå på läkarna...... får ringa om en tid med pga haft blödningar i lite mer än 4 veckor snart. skit jobbigt, har ju haft det så förr när jag var yngre då sa de att jag hade 2 ägglossningar samtidigt, då hjälpte p-iller. men nu kanske jag inte får gå på det...

Börjar får lite nojor nu när man börjar närma sig 30..... just nu är jag rädd för att det inte blir några barn för min del... kommer gå under om det inte blir några, det är min högsta önskan jue.

Jag ser lie gråa hårstrån med blir allt fler,undrar hur jag kmmer se ut när man är 40 då, vithårig/gråhårig haha... tur man kna färga håret.

Fixat en ny data en större laptop :D funkar bra :D

nä nu ska jag spela lite sims innan det e dags för sängen... kan sooooooova hur lääääääänge som helst imorrn..

Maj Månad

Tiden bara springer iväg...

som sagt jobbar o jobbar runt om i kommunen... jag är självklart kvar på kropp o knopp..

jag har gjort en paus med skolan.... pluggar lite då o då fö o tenta av det jag har kvar.

händer inte så mycket här... mer än att min kompis natha ska ha barn nu idag e det beräknat men jag har inte hört något ännu... hoppas på snart..

nu i helgen var det premiär o vara i tydinge så underbart och få komma upp ditt o träffa alla underbara människor.... hoppas jag kan ¨ka upp till kristiflygare, hoppas nån kan ta mitt pass på friskis tror knappast de då jag INTE fick nån hjälp när ja låg i magsjuka, fick ta MIG UPP DITT hoppas jag smitta några :D men jag trisv så skönt där uppe. tyvärr gick helgen för fort...

jag hgar varit en tur till ullared, blir lite handlande där... fixat naglarna med gött gött.... uppdaterar med nu

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0