Still Happy :D

Jag är lycklig som tusan.. Lyckligare för varje dag-.... Inte så konstigt när man  har träffat en sen underbar man som Anders är... Älskar han mer o mer för varje dag.... han har varit här nere redan i 4 veckor dvs att det närmar sig sakta men säkert. 2 veckor kvar men dessa veckor kommer gå svin fort.. Och det kommer kännas mer nu när han ska åka hem än det var i somras..

Inte konstigt, vi har bott ihop i 6 veckor när han åker hem, o det har kännts super bra... funkar bra mellan oss... vi har liksom fått en en vardag nu känns det som...

Älsklingen är nere på körskolan nu o ska övningsköra.. hoppas han får veta när han ska få skriva/köra upp--... skulle gjort det förra veckan man datasystemet hade kraschat.... Man kan hoppas på att han får tider innan han åker hem... så han har nått när han kommer hem :) visst han har ju  mig klart ;)..

ANnars går jag hemma om dagarna inget jobb i sikte ännu :( hoppas det blir nått snart, vill komma igång o jobba igen, saknar faktiskt det...

Iallafall så är min syster m bebis nere... gött o få träffa henne... träffats nästan varje dag, man får passa på jue.... en vecka kvar......... sewn åker de hem igen usch usch jobbigt till tusen.. jobbigt o säga hejdå vi ses nästa gång.. som kan vara om ett år typ.. synd att man inte träffar de så oftan man vill de e trots allt ca220 mil från trelleborg till grovfjord i norge... de e liksomj inte ett avtånd man kör på en dag eller nått.

nä nu ska jag göra mig i ordning, måste till stan... måste fixa nytt skyddsplast till mobilen med... fixa fika till pianot ikväll då det är sista gången idag.. Blir ingen kör i kväll då min sångröst är hes pga hostan.....

julen är allt närmre o närme nu...

Ha det bra alla

TOrsdag

Dagarna bara springer iväg när man är lycklig :D

tycker det går bra och vi funkar jätte bra ihop... mannen i mitt liv det kan jag säga er. det är Anders jag vill leva med och bilda familj osv. det kanske är tidigt och känna så men det tycker inte jag.

vi kompletterar varandra så bra. han accepterar mig för den jag är och ser ut. ( har lite xtra kilon som jag brottas med) han accepterar att jag har mina saker , typ friskis, piano, kör o oriflame.. det tycker jag är viktigt att han gör.

Just nu lagar han mat, luktar gott i hela lägeheten. :D

Själv är jag på gång och bli förkylder blääää...

I fredags förra veckan gick fyllningen i tanden som de rottfyllde för 2 år sen, så man har ett sort hål ner... gjorde ju inte ont men de var jobbigt, så jag fick en tid hos tandläkaren igår ons ... de gjorde en provosorisk lagning för sedan i januari blir det operation för och ta ut resterna av tanden som är kvar, de gillar inte lilla jag :/ har inget val jue.. de blir dyrt med suck suck...

I söndags var det 1 års kalas för Novali och Neo, jätte trevligt faktiskt , underbara ungar helt klart :D

Annars flyter allt på här...

bilder kommer en annan gång ;) går lite trögt med det just nu :D

HA det bra Alla...

Kramar

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0