3 dagar kvar

Hej Alla glada!
enligt bmi tabellen är jag endast överviktig haha o inte fet.. gött.. vägde mig imorse innan jag skulle göra nr 2 o när jag var klar ställde jag mig igen o genast 2hg lättare :D vilket skitsnack det blidde här då. aja den bjuder jag på :D ( fast gillar mammas våg bättre för den visar mindre än vad min gör ;) )
 
annars flyter allt som det ska göra.. minskar i vikt härligt, satt häromdagen o kolla på min mage den har sjunkigt jätte mycket för op såren sitter längre ner nu än va dom gjore innan..
 
lillejul berättar jag va jag väger och hur mycket jag har gått ner :)
 
idag var jag i stan, tycker det är kul och prova kläder.
Idag var jag inne på hm, år o dar jag prova nått klädesålagg där :D testa legging o en grön tröja i storlek 38 och det tycker jag att jag är värd.. fredag elelr nått blir det handling :D Testa även en bh inne på hm fick på mig den men bopparna hoppa ut haha.. men snarrt nog kan jag handla vanliga bhar.. de jag har nu ser hemska ut på mig..
 
detta testa jag, vissta ska jag ha det :)
 
nu är det bara 3 dagar kvar tills min älskade kommer ner, gissa om jag längtar :D
 
Många som tycker att jag är fin osv, ge rmig fina komplimanger. det tackar jag så mycket för det sporrar mig verkligen till att fortsätta :D mellan åt känns det svårt o ta emot att fina saker ni säger, jag är ju inte van att få sådan komplimanger ..
ibland tänker man så men så vart det inte när jag var större, men nu dalar alla fina komplimanger in. var jag inte fin osv förr, fick aldrig såna komplimanger jo ibland av min svärmor o hennes vänniinan osv.
 
sen har man haft folk runt om mig liksom är et inte ags o börja tänka på att gå ner lite u börjar bli stor men nu säger e inte så mycket..som sagt detta är mina tankar osv inget illa ment mot er..
 
Men mitt självförtorende blir ju bara bättre och bättre, o även självkänslan..
 
Imorgon ska jag till vc o kolla trycket, ska även fråga när man kan kalla sig diabetes fri :)
 
hADE  nog lite tankar idag hehe..
 
allt kommer bli toppen.. tror anders får hålla hårt i mig sen haha, inte för att jag skulle jaga andra killar, men killarna som kanske börjar dra i mig haha skämt o sido :)
 
ha det bra alla..
släng gärna in en eller två kommentarer..
 
 

börjar bli tunnhårig

Nu märker man att jag börjar bli tunnhårg :( synd lite i hårbotten... fäller som tusan.. det måste snart sluta annars är jag skallig snart :(
 
Satt och kolla på min mage efter duschen, att magen har mnskat rätt bra för miina op ärr sitter längre ner nu än innan :)
 
så visst händer det saker här. trots jag känne rmig tjock ... men det är något man jobbar med varje dag..
 
Idag var det sista värdpasset för mig innan jul... tillbaka efter jul och nyår...
 
annars har det varit en lugn hemma dag, inte varit ågot väder precis.. regnat o regnat o cjag hAR FRUSET  till tusen ..... när ska det vända ?? någon som vet???
 
 
 
 
ha det bra alla....

en vecka kvar

då skriver jag via mobilen
ligger kvar täcket ännu, funderar på vad jag ska hitta på? förslag?

nu är.det.bara en.vecka.kvar :-D

städningen tar jag i helgen.

satt o läste lite mina gamla kommentarer, tycker det är jätte kul och få kommentarer men det är sällan jag får några.
kan ju.se på statistiken att det är några som är inne och.läser, jättekul.verkligen.

sorry om det kommer massa punkter emellan . jag kommer åt dem när jag skriver.via mobilen.

annars händer det inte så mycket.. dagarna flyter på.

ha det bra alla

blir en vinter bild, tagen uppe på bureberget


testar skriva via mobilen

hämtat hem.en.app för Android. testa och se hur detta blir.

sitter äter lite lunch nu..



Rosa byxor :D

Mina rosa byxor i storlek 40 är mina. de e så sköna o jag älskar dom. tror jag ska köpa ett par i 38 oxå så har jag hemma :D elelr så väntar jag..
 
storlek 38 är min dröm storlek, fick på mig dessa byxor i den storleken men fick kämpa som tusan men de satt inte helt skönt.. har ca 15 kg kvar till normalt bmi undrar vilken storlek i kläder jag kommer att ha?? 36/38 kaan m,an hoppas på..
 
men nu går mina funderingar kommer min mage att sjunka ihop o inte f¨nått överflödig hud hängandes. varför tar det såå lång tid att magen ska försvinna??+ visst den har blivet mindre hel klart. kan ju se mina fötter när jag står upp..
just nu -ör min mage betydligt lösa än vad den har varit det känner jag när jag jympar på friskis :/ det känns, nästan som det göär ont, det drar i mina ärr osv... mellan varven får jag hålla med ena handen över magen.. Iblan när man hoppar lite så slår valkarna ihop de gör så jäkla ont.. vilket dilemma jag har va?? man längtar tills magen e borta d¨å svävar jag över jympa golvet..
 
Men man kan väl inte begära för mycket på bara 3 månader efter op!
 
igår var jag hemma hos min kusin :) underbara barn alltså..
 
idag är det julavslutning hos Hanne ... ser fram emot det.. ska ha på mig mina fina rosa byxor.. de ska jag ju ha hela dan men ändå... nä nu ska jag in i duschen sen iväg...
 
nu är det bara 8 dagar kvar :D
Ha det bra alla mina vänner :D
 

snö snö

 
Snöar fortfarande ute :D mysigt men men de har lovat lite mildare längre fram, man kan jumhoppas att de e någon lite snö till jul iallafall... detta hade kunnat mkommit lillejul istället..
 
Idag är det 3 månader sen jag blidde operarad, vid denna tiden låg jag på uppvaket, satt i fötöljen o sov princip, sedan fick man gå in till mitt rum :) 3 månader redan o mååånga kilo lättare. jag mår så himla bra :D mitt själförtroende bara växer och växer, jag känner av det. bättre blir det ;)
 
vad händer idag då?? jaa joo fixa lite ärende om en stund, tror jag springe rinom familjecentert med och säger hej.. tror jag äter min lunch där, lite sällskap är aldrig fel hehe...
 
skicka in beställningar för oriflame så det e klart. tror de blir ett ärende på banken oxå när jag ändå är nere tror jag får se hur dagen blir..
 
sovit bra inatt iallafall.. drömt massa bra drömmar :D.. sov nog bra för att jag hade ätit havregrynsgröt igår kväll... tror jag ska in o köpa mannagryn sen och testa det :D
 
annars har jag inte så mycket o säga.. ska sätta igång julkalendern o sedan lyssna på lite julmusik :D
 
ha d bra alla
 
 
 

snö

då var söndagen oxå snart över.. denna helg har gått fort men det gör mig inget för då går det fortare till den 21 dec.
 
så härligt och gå ute i snön idag, gissa om jag njöt riktigt :)
 
snöar ännu men det blåser inte lika mycket :)
 
idag var det rån på guldfynd i stan, jätte tråkigt att sådant händer. hoppas de får fast de som gjorde det. måste kännas obehagligt för de som stod i butiken o såg allt när det hände..
 
ligger här på sofflocket o tar det lugnt. snart blir det sängen känne rjag..
 
¨ha d bra alla
 

blåsigt och snö

Godmorgon eller ja godeftermiddag vad man nu kan kalla det ;)
sov lite länge idag, behövde nog det :)
 
vaknar av att det blåser massa ute och det snöar.. med andra ord kommer jag att blåsa bort sen när jag går till friskis hehe... funderar på om jag ska ta bussen ditt fast nää får nog gå, bussarna går bara 1 gång i timmen så jag får gå ditt :) får får se det e 3 timmar kvar kan hända mycket på de timmar :)
 
ställde mig på vågen för skojs skull men visst går det neråt trots man känner sej fet idag...  gör nog nytta att lägga undan vågen, nu står den framme men den ska läggas undan, lovar annars blir jag ding, för jag ställer mig fleraggr om dagen. då blir man bara deppig för man pendlar..
 
väger mig alltid på morgonen när jag har gjort mina behov på toan :) det kommer jag fortsätta med. funderar på attjag inte ska ställa mig på vågen föräns lille jul blir det för sen åker vi till mina föräldrar, dvs väga mig om14 dagar, de kör vi på :)
 
 
nä nu ska jag dricka lite kaffe :)
 
Ha det så bra alla..
skriver mera senare
 
 

helg

Ännu en dag har gått...
 
Idag har man gjort lite kuliga saker.. började med och öppna upp på friskis. sedan direkt o möta upp kören, skulle sjunga julsånger på rådhusplatsen, det var skrik kallt ute , kännde inte fingrarna o fötterna....
 
sedan kom min kusin o hälsa på. jättre trevligt, varit ute en runda hos päronen...
 
ANNARS har det inte hänt något,
 
drömde massa inatt del om mina byxor o även kommande bröllop ja alltså i framtiden :)
massa annat ...
 
13 dagar kvar gissa om jag längtar...
 
ha d bra alla
 

snart dags

Ser lite på julkalendern.. den e sådär, örra omgången av greveholm var bättre. aja får se..
tur man kan se den via svt play då.. inget jag sitter o kollar var kväll..
 
snart är det dags och bege mig till  min moster på julpyssel...
 
ha d gott med er,,''
 
kommentera gärna i min blogg..
 
tips på vad jag ska skriva så hör av er...
 

Sån jäkla lycka

Prövade byxor på kappahl idag...
 
så fina byxor .. Sofi vill ha dessa
Dessa prövade jag.. storlek 40 på den normala avdelningen, visst magen hängde lite men den ska ju bort... kan fortfarande jnte smälta att jag fick på mig den storleken :D då fick jag ner handen mellan byxxlinningen.. dessa står det verkligen Sofi på. prövade dom på kappahl..
 
Snälla tomten .. snälla tomten :D
 
Är så jäkla glad idag :D sån jäkla lycka alltså...
 
Nu är det bara 14 dagar kvar :)
 
ha det bra alla....
 

15 dagar kvar

hej Alla Glada!
 
Ännu en ny dag. dagarna går såå himla fort.
 
Just nu sitter jag och dricker kaffe. fått dille på det :) men jag måste ha mjölk i annars tycker inte min mage om det.
 
När jag vakna idag så snöa det stora flingor, lagt sig lite på marken men det är inte mycket, tom hörde att de tog bort den lilla snön utan för vårt hus. töar snart igen :(
 
December månd är det mysigt med snö speciellt när man ser alla adventljusstakar i fönstert o snön kommer ringlandes ner så mysigt.. iå r blir det inte mycket julpyntande här inte. dels har jag inte så mycket julsaker o inte råd och köpa för den delen, men det blir bättre framöver när man blir sambo :)
 
Sov rätt bra inatt, men vaknar alltid runt 7-8 var dag :( men det är bra, för då kommer man upp fast idag låg jag kvar i sängen och drog mig lite..
 
satt och testa och göra lite headers o så till kommande i framtiden, men nu e det bara alla koder till alla färger o så...
 
får testa mig framåt.. idag blir det en lugn hemma dag, blir träning ikväll... wiee hitta en par korta trämningsbyxor i svarta knappt använda, satt väldans trång förr men nu satt dom bra. så det blir och raka benen sen, även armhållorna igen :( fasen vad det ska växa fort.. finns det inget man kna ta för att håret ej ska växa ut så fort.. NÄÄÄ kom inte med vaxning som förslag :) kommer aldrig att prova det...
 
Nu är det bara 15 dagar kvar till mannen i mitt liv kommer ner, det känndes som evigheter när han hade bokat flygbiljetter. vi har inte sätts sen han åkte hem efter semestern. Saknar Anders så mycket. liten bit av hjärtat saknas och om  dagar blir det helt igen. Utan dej Anders är jag inte hel. Älskar dej så otroligt mycket, tack för allt stöd och värme du ger mig,..
 
Ikväll blir det core träning, måste komma igång igen efter 3 veckors uppehåll pga en mega förkylning, men nu e det inte mycket kvar av förkylningen och jag känner mig piggare oxå. jag behöver rygg o magträning så fittet på magen kan försvinna ;) det hära daller daller.. jag känner ju mig fet ännu, jaaa jag vet att jag inte ska känna så men idag gör jag det. men vågen rör sej sakta neråt. tänke rman efter har jag inte mycket kvar att gå ner och tills jag är mål.. gissa om jag längtar för och handla nått eller några snygga plagg... blir nog jag handlar nått snyggt o ha på mig på jul, har jag tur nått jkuligt s¨å man kan ha tomtemössan på mig :)
 
Blir nog en massa bra kort nu när anders kommer ner tror jag, inte lätt alls och fota mig sj-. lovar ej ju fler bilder på mig när jag nått kg gränsen så jag ska göra en före o efter bild, dv bilden jag e störst på och en ny bild ;)
 
6 dagar så e det julavslutning hos min oriflame chef :) om 7 dagar är det lucia, dagarna bara springer iväg.. lucia dagen blir o ha glitter i håret..
 
fredag  7 dec är det årliga julpysslet, iår går det stappeln hos min lilla moster Carina
Lördag 8 dec ska kören sjunga på rådhustorget, julsånger då
söndag 9 dec julfika med friskis
måndag 10 dec värdmöte
tisdag 11 dec vet jag inte vad som händer
onsdag 12 dec julavslutning hos regionchefen på orifame.
tors 13 dec Lucia dagen...
fredag 14 dec vet jag inte vad som händer
Lördag 15 dec sista värdpasset för terminen dvs sista familjejympan för detta året :)
Söndag 16 dec vet jag inte ännu
Måndag 17 dec julsånger på avd på lasarettet.. avslutning på kören
tisdag 18 dec vet jag inte ännu
Onsdag 19 dec kolla blodtrycket på vc.
tors 20 dec akassan
fre 21 dec lön och älsklingen kommer ner :D
 
Jag kommer att uppdatera vad som händer, ska försöka slänga in ett inlägg om dagen iallafall, kanske fler men vi får se. måste iallafall komma igång med bloggen, vill ha måååååånga läsare och kommentarer.
 
ha det bra så länge. ska fortsätta dricka mitt kaffe :)
 
 

vad tycks?

Såååå nu är min blogg förnyad lite.... tack kusin vitamin....

Vad tycks??

Ska fortsätta dricka kaffe..

Ha d bra där ute i sör yrvädret..

Funderar

Sitter och funderar massa nu och kommit fram till att jag har kommit långt i mitt liv,
Från att må mega kasst och idag mår jag super bra, visst man har sina dippar man könner sig nere o är ledsen.
 
Menar att träffat mitt livs kärlek , går ner i vikt, det har jag kämpat med otroligt många år..
Har många underbara människor runt mig. jag är lyckligt lottade, de tar mig för vem jag är och ser ut, ställer upp för mig och accepterar mina val dvs en gastric bypass.
 
mitt välmående är på topp, mycket smidigare och så.. nu är det bara att man ska skaffa familj och bli sambo.
 
Jag har aldrig älskat en person som jag gör med Anders världens underbaraste man , finns inte, tar mig för den jag är, osv, tycker om mig för den jag är.. men nu får han nog hålla i sin kärring haha small o sexig.. karlarna runt henne haha skämt o sido..
 
snart dags o äta lite o sedan dra till min kusin tänkte JAG
 
HA DET BRA
 

dec

Hej hopp gummisnopp :D
 
Här flyter dagarna på. snöat men det har redan töat bort igen som vanligt....
 
Har ställt mig lite på vågen för och se om man går ner och det gör jag, men jag säger inget ;) tycker ni kan gissa hur mycket jag har gått ner till julafton :) tycker det är kul med gissningslekar :D
 
allt fungerar utmärkt, inga problem alls. det är snart 3 månader sen jag blidde operarad, ångrar inte det alls..
 
Har har svårt och ta emot alla fina komplinmanger jag får, är inte van att få det :) tackar och bugar för det. värmer jätte mycket om hjärtat..
 
snart dags och göra före och efter bilder, men mitt hjärta ska ta bä'ttre bilder på mig när han kommer ner, hoppas han kan redigera dem med ;) annars får jag göra det via paint. jag har inte photoschop, skulle vilja ha faktiskt.
 
snaaaart kommer min älskling får vänta i 17 dagar sen får jag äntligen pussa o kramas med min älskade färsteman.. hoppas dessa dagar går fort tills dess o sedan får det gärna gå saaaakta......
 
ska fundera om jag jag ska börja städa eller inte, de e sååå tråkigt ju... julpyntat har jag intew gjort nått spec för jag har inte så mycket av de saker....
 
ha de bra...
 

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0