årets sista dag

Då var vi här på årets sista dag. Den firas med svärföräldrarna, Anders farmor, Anders bror m familj :-)
 
Har kommit lite snö inatt men nu regnar det lite.  Var en grön jul m massa is på marken. 
 
2013 var ett bra år trots lite motgångar men nu är jag här . Fri från diabetes o högt blodtryck mår bra. Vunnit mitt liv tillbaka.  Några kilon kvar men det tar jag igen när bebis är ute. 
 
Nu är man snart sambo. Ska man gå på när Anders adress börjar gälla så är det på fredag o han är framme i helgen.  På tisdag börjar han på sitt jobb. Och jag ska till diabetes mott i malmö o kolla av mitt resultat av desss tre dagar stickande i fingert. Sen poff är det dags för ultraljud igen. Längtar ska bli kul och se om hon växt till sig sen sist. 
Kommer även gå typ 1 gång i veckan på akupunktur på mödra testa se om de hjälper foglossning ja el dämpar det.
 
Man har lite framför sig. Fixa det sista m bebis sakerna osv. 
 
Föresten så har vi sökt en större lägenhet i Trelleborg håll tummarna för oss. 
Vet nu något som är ledigt med hyfsad bra hyra så hojta, hojta oxå om ni har förslag på hyresvärdar i Trelleborg. 
 
Gott slut o ett riktigt gott nytt år.
 
 

godfortsättning

Julen kom och den gick! hade en trevlig och mysig jul med svärföräldrar o anders brödrar m bihang o anders moster med familj.
 
tagit det lugnt annars..
 
sessan i magen är väldigt svårflörtad, inte speciellt generös med sparkarna varken till anders eller till farmor hehe, lite buse redan.  annars växer hon , hoppas jag om inget annat växer magen :) vi får veta mer om 2 veckor dvs 10 jan då är det tillväxt ultraljud o kontroll..
 
7 jan ska jag in till malmö på diabetesmott, de kontakta mig den 17 dec, ville jag skulle komma ditt innan jul. bara iiite svårt hehe, men men jag har gjort mina prover 3 dagar 7 ggr , jäkla stickande men det åg bra ut, hoppas de där inne e nöjda med. såjag slipper fara in där titt som tätt. rena befrielsen när man skulle sticka sej sista ggn , bara wihoooo det firara vi med chips och dippa haha
 
ingen snö i sikte så de blidde en grön jul.. dock väldans hal hehe
 
om en vecka är det flyget ner mot skåne igen innan dess är det nyår som ska firas med de närmaste här uppe :) annars e de städ osv som gäller här, för mister e int ehelt klar här.. ;)
 
blidde besök på mellan dags rean lite köp till sessan blev det, pappa anders var delaktig ;)
annars har de blivet lit kö till mig lite tröjor o byxoralltså mammakläder.. behövde lite mer kännde jag. har en tendens o spilla på mig hehe det har jag sätt redan haha...
 
god fotsättning på detta år.. så skriver jag mer när jag är hemkommen...
 
tatt lugnt på nyår för det ska jag göra hehe
 
 

helgen som varit

Julen börjar närma sig med stora steg :)
 
lördags var jag hemma hos föräldrarna, pappa hade spelekompisarna där, de rigga upp trummor o ljudanläggning o spela :) skruttan verka gilla det för så fort de sluta o hade paus så börja hon sparka så smått hehe..
 
söndags ( igår)var det babyshower för vår alskade sandra som ska ha bebis i feb :) blidde överraskad och glad, fick massor med fina o bra saker :) god mat och efterrätt blev det.. men det var trevligt och träffa nya människor.
 
tvätta med igår ( söndag) packa på kvällen så det är typ bara handbagaget kvar o hygien artiklar, de fixar jag imorrn :) tisdag
 
 
annars har det varit lugnt
 
idag måndag vart det kontroll på mödra, sessan växer som hon ska verkar det som enligt sf måttet som bm mäter :) blodtrycket var super bra o även urinprovet var bra. hade gått upp 6 kg egentligen inte mycket men mycket för mig hehe...   sessan gav en spark till bm med dick kicka hoppas nu hon vill sparka för pappa och farmor och farfar med :) ska prata lite med henne ikväll när jag ska sova och även imorgon när vi vaknar :)
 
annars vakna jag 05 idag, hade ju en sessa som tyckte jag skulle vakna hehe, några sparkar gav hon och sedan slog kullerbyta :)
 
ikväll blir det besök hos goda vänner.. hoppas på gottit kaffe hehe.. sedan när jag kommit hem, blir det rakning av benen o armhållorna så har jag gjort det dusch på det...
 
ha det gott alla...
 
tack alla ni som finns i mitt liv , ni betyder jätte mycket för mig :D <3
 
 
 

Helgen över

då var denna helg snart slut :( 
har lite o fixa i veckan, dels skicka in mina sökta jobb till ams, 
tvätta packa.. ja allt de dära.
 
sen ska ja fika med goa vänner
 
middag hos päronen på lördag
 
Tisdag är det läkaren för min del.
 
börjar komma igång med mitt vattten drickande, känner av huvudvärk allt ofta :( ska bli skönt o ta upp lite saker med läkaren sen får vi se vad som sker..
 
dagarna går fort trots att det inte känns så.. ca 3 mån tills man ska bli mamma :D ser verkligen framemot det... vara med vår prinsessa o bara vara, titta o beundra och visa upp henne för alla att jag äntligen lyckades med o få en bebis :D
 
snöa lite i helgen med det töat bort typ, tråkigt jue...
 
 
 
 
åhhh det är 6 mån sen vår vovve fick somna in, han e väldigt saknad ännu... det är så man nästan säger hej chocho när man kommer hem till mamma o pappa.. chocho du fattas oss...
 
massa bilder på chocho kommer här :D
 
 
 
ha det gött alla

storm

Det går upp och ner med mitt mående men jag överlever. 
 
Saknar min. Blivande sambo massor.
 
Har en aktiv liten i magen som flyttar rundor p slår kullerbytta hehe.  
 
Imorgon går man in i v 25 (24+0) . Börjar kännas att de blir tyngre hehe. Var på yoga igår
 Tyckte det var jobbigt svårt o sitta bekvämt många övningar kan jag ej göra pga foglossning.  Verkligen inte skönt o ligga på rygg på golvet heller blidde värre m ryggen de gjorde ont.  Annars sparka loppan hela passet. 
 
Det stormar som satan ute.  Undrar om det blir någon snö inatt?  Imorgon eller nått. .
 
 

stress

Är trött. Orkar inget känns det. Inre stress börjar kännas.  Stress stress vet inte varför? ? Ångest kommer allt mer o oftare.  Trodde jag skulle slippa det. Jag vet varför men inget jag kan skriva här. Jag tvingar mig ut var dag.
 
Nått händer för jag orkar inte ta tag i hemmet.  Mat biten slarvas det med om jag ska vara ärlig
 Jag vet att det inte är bra. Litet gnäll inlägg kännde jag och skriva idag. Jag vill inte ha något medlidande alls  och inga negativa kommentarer eller jag ska rycka upp mig osv det är ingen som vet vad som hänt utan det är bara älskling som vet...
 
 

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0