Cookies bak

Idag baka jag 2 satser cookies.. en med mörkchoklad o en med daim. den med daimen blev oxå god :) får höra va hjärtat tycker o även svärmor, tyvärr kan svärfar ej smaka på daimen då det e mandel i dom..

lagt i dom i påsar nu .det blev 57st kakor :)

vila en stund sen skala potatis. blir lax m citronsås o potatis idag,

prata lite med min syster oxå :)

2 timmar till sen e hjärtat hemma skönt...

tog lite fler bilder på mig ute på balkongen.
även bilder på att det töar för fullt.

behöver nog inte förklara på bilderna...

er nog

 


ha det bra så länge..

Torsdag hela dagen :)

Här är mina nya kläder. ljuset är inte rätt helt på min tröja men den e mörkrosa typ svårt o förklara..
idag händer det inget speciellt. älskling jobbar till halv 6 idag.. 
 
får se vad jag hittar på med idag..
 
ha det bra så länge..
 

tur till stan dvs skellefteå

fått gjort våra ärenden idag..
 
som jag inte har berättat är att jag har tyvärr tappat min förlovningsring, upptäckte det förra veckan. så ledsen jag var då, mådde inte alls bra. är fortfarande ledsen och hela den biten :( sånt som händer.. jag >ÄR förlovad ännu ifall ni undrar vart ringen är.
 
berätta för min mor hon bara klantis, fråga om anders var förbannad, jag bara näe men jag mådde inget vidare, dåligt samvete , ångest o ledsen. ville bara sjunka under jorden.
 
Iallafall var vi inne hos polisen och anmälde att den är tappad, så nu väntar vi bara på pappert sen får vi gå ner till guldfynd o skriva lite papper där , o prova en  ny ring som vi får på försäkringen, så det har vi framför oss men ringer får jag inte förän om några veckor o ev skickas den ner till trelleborg till guldfynd där, för jag har åkt hem då..
 
annars gick vi runt i stan. vaar inne på fanny ( affär) hitta jeans flr 150kr o tröja/tunika för 50 kr, byxorna i storlek 38 o tröjan xs men tror de e felmärkt ;)
 
annars har det varit en lugn dag
 
jo hitta en kokbok med 7 olika sorters kakor för 49 kr, har velat ha den ett tag nu :) fick en fin påse på köpet :)
 
just det älsklingen klippte sig idag, tråkig attityd den grabben hade, verkligen inte kundvänlig för fem öre.. 
 
kännde  mig konstig i kroppen innan i benen, precis som jag blidde jäääte trött o ork inte lyfta på benen, läskigt tyckte jag. kan mycket väl vara för jag har druckigt dåligt idag, lärt mig en läxa ska jag säga er..
 
nu är vi hemma och tar det lugn
 
måste bli bättre på och fota, lite roligare och lägga ut bilder på bloggen...
 
ha de bra alla
sov gott på er
 
kommentera gärna--
 

Skillnad

stor skillnad på denna bilden till nu jämför med de blider som ligger ute..
bilden här är dagen efter op..

jag har gjort en stor resa som är snart 6 månader sen, det har gått fort. Ångrar inte ett dugg att jag gjorde gastric bypass..

plusgrader

Plusgrader ute och det blåser. Vart är solen.de lova idag?
Hör hur det porlar i stuprören, töar undan här nu, undrar om.det blir.en sista skoter tur i helgen? Återstår och se .

Händer idag då? Inget speciellt, lite ärende i stan och sen handla på coop el maxi. Mat behöver man.

Såg Ullared igår på datan, gissa om man är sugen på åka ditt o handla kläder i mindre storlekar, men jag får vänta lite till, har ju lite och ta av.
Måste fixa.batteri i vågen hemma, ska vara kul och.se vad den visar.
Kommer hem blir det och komma in i mina träningsrutiner igen. Borta bra men hemma bäst sägs det. Ska inte ta fram.cykeln utan jag går istället :-D

Vill bara handla kläder.. Vet vad jag önskar.mig i 30 års present, resa till Ullared plus pengar till det.med, det har jag sagt hela tiden. Ska jag handla lite kläder nu är det sommarkläder som.står på listan.

Ha en bra dag alla!!

tisdag sol sol sol

Idag tisdag! Enligt klockan är den onsdag den 27/2. Men jag skriver som det är tisdag.

Idag har det varit underbart.väder ute, satt på balkongen i endast linne det var typ 25 grader på balkongen. Oj vad det töar här.nu, rätt mycket blask på vissa ställen.

Var iväg till blomster affären i Bureå idag, hon i affären frågade om jag hade syster här uppe!? Jag bara.näe det har jag inte, min fästman.bor.här,
Sen gick jag hem då mötte jag en dam som hälsa på mig precis som jag kände henne, säkert sätt henne här.några ggr. Det e.så trevligt :-)

Köpte iallafall tulpaner till svärmor för hon fyller år, lila tulpaner o sen fick hon såna vatten kulor.man har i vasen :-)

Annars har det varit.en bra dag.

Ha det bra.alla..
Nu ska jag sova ., godnatt.

Måndag och solen skiner

Oj då har inte skrivet på ett par dagar..
 
Vad har hänt?  har inte hänt något spec..
 
i lördags var vi på burträsk marknad med svärföräldrarna, o sedan blev det god macka med kycklingröra hos de :) det som fanns på marknaden finns hemma i skåne med.. så jag köpte inget.
 
Igår söndag! då gick vi upp tidigt för vi skulle ut med skotern, solen sken hela dagen, den tog lite i ansiktet med.. vi körde ut till ön där grilla vi korv, mysigt, vi hade stannat där längre men det blåste där ute. hitta en bra plats med när vi hade tänt brasan börja det blåsa upp där med :)
 
innan vi kom ut till ön, vi körde den långa rundan, vissa ställen var de väldigt buckligt hehe.. körde upp på bureberget o kolla läget o sen körde vi ut till ön.. Anders körde rätt fort på vissa sträckor hehe..
 
efter ön körde vi till tallbacka bär de hade vinternsdag, dvs lite hocky o så.. där var vi några timmar, sedan körde vi hem med skotern.. 
 
när vi kom hem, var det duschen o så, innan dess prata jag med mamma i telefonen.. när vi duschat klart o klätt på oss så skulle vi på middag hos Svärföräldrarna, där var ju även anders brödrar o ena broderna fru och Emil (brorsonen) 
en jättegod middag var det. det var tandoorikyckling, baconlindad fläskfile, ris o sås o grönsaker och till efterrätt blev det fruktsallad med grädde o en kaka som svärmor hade bakat.. en trevlig kväll med andra ord :)
 
annars flyter dagarna på, har varit här uppe i 5 veckor nu. dessa 5 veckor har gått fort som tusan. det är bara 14 dagar till flyget går mot skåne igen.. 
 
Borta bra men hemma bästa säger man.. 
 
Nu är det solsken o plusgrader här uppe, dripp dropp dripp dropp.. samma som i fijor att det börja töa innan jag åkte hem..
 
idag är anders på jobb till halv 4 tror jag han slutar, sen kommer han hem o äter sen ska han iväg igen för de ska ha möte på jobb ikväll .
 
lägger ut en bildbomb på gårdagens händelser. har iga bilder från kvällen utan de ligger i anders kamera så de bilder kommer en annan dag..
 
ni ser vad som ska föreställas på bilderna.. annars är det bara ofråga på..
 
Min vikt den står stilla men nu väger jag 79,4 kg :D kommer inte ihåg hur det var o väga så lite som jag gör, känner mig stor ännu.
har fortafrande ibland svårt o ta emot alla fina komplimanger osv, men det är inget ont mot er, men har tålamod . 
 
annars har de varit si o så med motionen men men det tar jag upp när jag kommer hem. inget onödigt ska köpas hem. hårda bud så nått händer mer på vågen, men jag är nog inne på en platå igen. det gör mig inget utan de e ju kroppens sätt o vila. 25kg minus är mycket de e ju sen jag skrev in på mig aleris .
 
men ska man räkna från det allra högsta jag vägt så har jag gått ner 32,6 kg, det e några år sen  men som sagt gick upp o ner men sen stanna jag på 105kg där stod jag fram tills jag skrev in mig på aleris. förr tyckte jag det är jobbigt o säga vad jag väger osv men nu är det inte det utan alla dessa kilon är ett minne blott, kommer aldrig komma ditt igen, mår hur bra som helst.
 
ha det bra alla..
kommentera gärna :)
 
åndag
 
r
 

Onsdag

Idag jobba älsklingen inte så länge till 4 iallafall, sen ska vi köra iväg o handla :)
 
igår kväll när jag gick o la mig känndes det som jag fick vä'rsta mens smärtorna, tog 2 alvedon sen sov jag gott, det känns ju mellan varven.. Tror skitet är på gång nu iallafall..
 
jag bara älskar Glee serien, den e som gift hehe :) kolla på 3 avsnitt igår med hjärtat :)
 
blir nog fler avsnitt idag med hehe...
 
 
sa till anders att vi måste vara duktigare på o fota när vi har kameran med oss.. kul o ha foton jue...
 
 
Ha det så bra..

tisdag

Idag har det inte  hänt så mycket här..
 
låg i soffan och kolla på tv o så ringde det på dörren, kolla i titthålet men såg inget så jag visste inte vem det var, fick springa in o ta på mig ett par brallor( mina pyjamas byxor) hade ju endast linne på mig hehe.. när jag öppna dörren så var det min käre Svärmor som stod där, blidde lite paff,
 
Alltid trevligt med sällskap, hade inget kaffe o bjuda på så det blidde kallt glas vatten o muffins hehe...
 
nu har jag varit ute en sväng o fått lite frisk luft, annars känner jag mig lite frusen mellan åt..
 
Upptäckte idag att magen inte väler lika mycket ut när jag har byxorna på mig :) så den har nog minskat den med hehe...
 
Snart blir det dags och börja med maten... 
 
här e iallafall filmen jag gjort med sommarens foton. :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=FbKGXZIG538 vette katten hur jag lägger in den här... 
 
ha det bra alla

Måndag

Här kommer bilderna på renarna :) fina djur ;)
 
Det blidde inte mycket fotande där borta.. delas hade jag nada teckning på mobilen så det var princip avstängd.. det var mitt ute i skogen vettni hehe.. väldigt fint var det och en stor gård.. fick även vara uppe på ett loft och fick se massa gamla saker, bland annat massa högafflar som en gammal herre hade gjort anders farfars far som hade gjort dom..
 
vi var även ute en tur med skotern.. hög med snö.. vissa gånger fick jag hoppa av då sjönk jag ner för snön var inte precis packad snö likna som puder snö :) när vi kom in på gården igen med skotern klantade anders till det så jag ramla rakt ner i snön haha det var rätt kul sen fick jag plumsa till gången, trött var man...
 
Annars hade varit en lugn helg med massa trevliga folk.. god mat... 
 
 
ställde mig på vågen :) 79,4 kg väger jag nu.. går sakta neråt.. magen får gärna bli lite mindre tycker jag....

helgen

Hej hopp

Det har varit en trevlig helg med många nya ansikten :-) tyvärr blev det inte.något.speciellt.fotande.

När.vi kom.fram.till klippen var de över.-27 grader o när.vi.skulle.sova var det -29 grader brrr kaaaallt...

Folket var.snälla.mot.mig..
Sov. Bra! Anders.snarka.inte dock.tog min svärfar över.det hehe...
På vägen hem såg.vi några.renar på.vägen, ena vände röven mot.mig när.jag.skulle fota.. Bilden kommer i veckan på renarna :-)

Ha.det.bra alla.



Fredag

det blidde fredag idag..
 
idag åker vill till anders farmor och farfar, aldrig träffat dom så det ska bli trevligt.
det är oxå nyfikna på mig o vem jag är som har vunnit anders hjärta :)
 
den 29jan har vi varit tillsammans 1,5 år :) mitt längsta förhållande ever, detta är det som ska hålla livet ut :)
 
ingen mens i sikte alls, fortfarande ont i bopparna,ig¨r när vi gick o la oss så fick jag illamående som försvann när jag somnat.. inte ätit för fort eller så.. kan vara för jag var på g till migrän :)så vi får se när min kropp behagar sej rätta till sej med ägglossning osv :) man vill ju att det ska rätta till sig så man kan producera barn längre fram :)
 
iallafall kan vi börja from 10 sep i år då har det gått 1år sen op..
 
nu på söndag då är det redan 5 månader sen. vart tar tiden vägen?? bara svischar förbi :)
 
nä får väl hoppa in i duschen..
 
MIn svärmors vän fråga om jag ville med på fika på svärmors jobb :) det är väl bra, då kan man fika en macka eller nått...
 
måste ner till banken oxå kolla vart dessa pengar kmmer ifrån som jag fått på mitt konto.. 800kr är välkommet för en som är arbetslös :)
 
foto kommer från helgen längre fram..
 
ha det bra med er...
 

:/

Gud vad jag känner mig irriterad, aldrig kännt det så,, kan vara form av pms.. kroppen håller väl på och ställa om sig.
vet inte om det är normalt och känna så man vill ha lite space,....
 
vet inte alls hur min menscyckel är heller :( men räknar man 28 dagar e normalt, som sit räkna jag ut att jag skulle få min mens på nyår men kom ca 2 veckor senare o vara 4-5dagar.. nu har jag räknat ut att de ska komma på söndag, men hoppas jag får det lite senare, har en långbiltur framför mig,
 
Vi ska till anders farmor o farfar i helgen :) 
 
får jag min mens e jag rädd de bara ska forsa ur en, då vill man bara vara hemma i sin trygga vrå och inte på någon främmande ställe..
 
får ta med mig massa bindor, tamponger o köpa cyklof :) 
 
Håll tummarna för jag inte ska få det till helgen..
 
usch ja, kännde för mig o skriva av mig.. inget kul samtas ämne men men behöver inte läsa om ni inte vill
 
nä nu ska jag ner till affären o ha mjölk, köpa cyklof med på apoteket...
 

shiba valp

hej hopp
det händer inte mycket här om dagarna när hjärtat är på jobb..
 
helgen blidde det stan och lite skotertur :) på stan köpte jag leggins o en snygg tröja som e stickad, bil kommer på den ... köpte även lite underkläder.
 
kakorna jag bakade , de verka gilla dom :) 
 
helgen som kommer blir det en tur till anders farmor o farfar.. blir där till söndag.. 
Anders fyller ju år i helgen med :)
 
Är så himla sugen på en lite shibavalp, had ejag haft pengarna till och köpa den hade jag ställt mig på kö. Har redan pratat med en kennelägare som jag har träffat förr, så jag ska bara höra av mig i framtiden :)
 
visst är rasen fin?
 
 
längtar tills en dag jag har en sån fin hund.. <3
 
Ikväll var vi ute på en promenad, fotade stora snöhögar, mest för o se hur mycket snö här verkligen är uppe.
 
imorgon vet jag inte vad som händer, hjärtat jobbar länge imorrn :( får se vad jag hittar på..
 
bilde rkommer här..
 
först påå den nya tröjan
 
 
bilderna blidde inte helt ok men det syns ändå..
 
ha det bra all där ute..
 
 

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0