känner mig ........

Idag hade jag kunnat sova hela dan, var så trött när jag vakna, ändå somna jag först igår, tror jag iallafall..
 
när jag vakna idag kännde jag mig svullen i magen... vetta katten varför men man har väl sånna dagar..
 
Idag känner jag mig tjock.. man har sådana dagar då och då... hjränan bearbetar det hela med viktminskningen där av har man sånna känslor ibland, det får man ha..
 
trots alla i omgivningen säger jag jag inte är tjock/FET  så känner jag mig det ändå... 
 
tur man inte känner de så dagligen :) 
 
idag när hjärtat kommer hem blir det en runda till stan :) så man får nått annat och tänka på hehe..
 
ha det bra alla...
 
inte så långt inlägg idag..
 

Längtan

Som många vet att jag har en enorm stor längtan och få barn..
 
gläds åt alla i min närhet som ska ha sånna där små bebisar, men de gör ändå ont i mig , det är väl för denna enorma längtan som jag har..
 
tog ett steg längre besluta mig för denna operationen, dels för mitt välmående och att gå ner i vikt så allt i min kropp kommer i gång, mensen ägglossning o allt, men frågan är när, men när man tänker på som oft jag gör så tycker jag det är orättvisst, många som lät blir med barn osv men jag får kämpa..
 
Alltid fått kämpa mig igenom allt äör det inte mobbning är de sjukdomar o vikten osv, jobb o hela den biten. 
 
det är så mycket jag har inom mig.. 
 
Längtan efter Barn är väldigt stort just nu... få köpa små bebis kläder o allt annat, vissa om sin fina stolta mage, vissa upp det lilla mirkalet för alla man känner osv.. det längtar man efter..
 
Kännde jag behövde skriva av mig detta.. 
 
mycket för man börjar komma upp i åldern med..
 

sån söt liten en.
 
tänka sig att man längtar efter en sån här liten.. mysa o sitta amma o bara vara en mamma...
 
Ha det gott alla..
 
 
 
 

Måndag

måndag idag då..
 
vad har man gjort idag då!! varit ute o gått, handlat till dagens middag som stod klart när Anders kom hem.
 
Vi har ätit o så, sen har Anders kört iväg på möte på jobb, så nu sitter jag här sj en stund till..
 
idag börjar familjen annorlunda o ullared :)
 
annars har det inte hänt så mycket idag...
 
ha de så bra alla!!!
 
fota lite från anders balkong :)
 
lite snö,, kommer fler bilder en annan dag..
 
 

Helgen

Då är snart denna helgen över.. den bara svischar förbi..
 
igår var vi inne i stan alltså Skellefteå då.. hitta fler fina byxor :) men får vänta lite.. skulle se om jag hitta en baddräkt men hitta ingen speciell tyvärr, lite synd tycker jag.. fel säsong oxå leta men men hittar kanske en längre fram, 
är inne på och börja simma.det e så skönt o simma o efteråt sitta i bubbelpoolen som belöning :) får börja spara till ett års kort på badhuset..
 
igår blev vi bjudna på god middag hos svärföräldrarna :) väldans gott, men svärmor gör god mat :D
 
lite vin slank ner med, första glaset gick rakt upp och skallen o de snurra till lite men det gick över, blev nog 3 glas vin, sen blidde det vatten resten av kvällen, svärmor fyllde på :)
 
det var en trevlig och trivsam kväll :)
 
sedan senare på kvällen åt vi lite kex och ost mums mums.
 
idag har vi sovit länge, sedan var vi ute på en skoter tur, väldigt kul tycker jag :D körde ut på svärföräldrarnas ö :) där grilla vi korv :) kommer upp lite bilder på det med..
 
föresten i Fredags vägde jag mig. Har äntligen kommit ner på 70-talet dvs att jag nu väger 79,8 kg och har gått ner allt som allt 25kg :) ca 11kg kvar har jag då kvar..
allt känns jätte bra :) tror det är den norrländska luften hehe...
 
Här kom en liten bildbomb haha från skoter turen :) 
 
 
det var allt från mig denna gången..
 
Ha det så bra på er
Kramar

tankar och lite smått o gott

Resan gick bra! något litet försenat.. mest från sturup men det toksnöa jue...
 
här är massa snö, mer snö än förra året :) det e såå mysigt och gå i snön för det knastar så skönt...
 
hunnit träffat svärföräldrarna :) de tycker inte jag ska gå ner mer i vikt, har mage kvar hehe.. det är min kropp som bestämmer sj hur jag ska gå ner..
 
Ställde mig på vågen här, 80,1 kg väger jag nu dvs att jag har 11,11kg kvar till normalt bmi :) detta tar jag i år... Sofi kommer känna sig smal :) fast jag är smidig nu men det e denna förbenade magen som tar längst tid o försvinna, o lite lår har jag kvar, brösten minaskat blir mer o mer bara skinn så snart kan jag rulla ihop dom..
 
idag avr jag ute och gick till affären, träffade min bästa svärmor <3 och Anders brorson Emil, haha han kände inte igen mig, blidd enog rätt paff tror jag :) det e kul att alla ser att det händer saker hos mig här, jag ser det inte på samma sätt som alla andra.. man har ju lite o bearbeta om dagarna eller dagligen elelr nått..
 
tycker det är tråkigt att jag fått ny kurator som jag inte träffat ännu :/ den jag hade tyckte jag bra om det var ju hon som fick mig på tankar o göra mig redo för operation, det skulle vara kul on träffa henne o visa upp mig att jag kommit långt, tycker det är jobbigt med nya människor, tycker de e jobbigt o anförtro mig till nya människor och öppna upp mig, visst jag kan prata på om jag vill det, kan vara blyg med..  kan ju hoppas att man möter på henne i stan :) för mig hon är på en annan vårdcentral i stan..
 
annars har jag det bra här uppe hos min älskade.. lite tråkigt att han jobbar men det är ett måste, han har ju olika arbetstider så det gör inget, dagarna går jue fort ändå :)
 
annars händer det inte så mycket här!!
 
tycker det är kul att det är några som läser min blogg jätte kul men kuliare om ni slänger in kommentarer med.... då blir jag glad..
 
Ha det bra på er!!
 
 
 
 

1 dag kvar

ställde klockan på rigning idag, så klockan ringde 7. gissa om man var trött då.... gääääsp, men det bara o palla sej ner, nu hänger allt på tork :) 2 timmar ska jag gå ner o vrida upp timern i torkrummet, kämna om nått är torrt, hoppas de torkar snabbt idag, iallafall de jag ska ha med mig..
 
ska ta ett varv med snabeldraken med.. sen kan man bara njuta. nu har jag kört igång lassa stefanz ...
 
Igår hände det en del. jag tyckte det gick bra osv men men...
 
som det är nu kommer jag INTE vara värd på lördagarna mer då jag och ledaren tyvärr drar ej jämt. ska inte känna mig tvingad o jympa osv spec när de känns obegaligt i magen osv.. var inne i salen o hjälpte till osv men det räckte tydligen inte. ledaren maila direkt till värdansvarige.. de känndes som de var mest synd om ledaren, ledarewn i fråga hade en tråkig ton mot mig men men.. de ska bli skönt o slippa lördagarna... blir värdpass i veckan i stället.
det är jätte kul och träffa alla goa barn osv men det ska faktikt vara bra samarbete mellan värden o ledaren och det har det inte varit sen de blidde en annan värd... men men det gick 1år med denna ledaren, visst d ejommer kännas konstigt o inte värda på lördagar mer., tanke på HUR länge jag haft det passet...  aja nu är det glöm t, kännde bara att jag skulle skriva av mig lite, inga namn nämda iallafall....
 
det flyter på här. har varit så satans gotte sugen i helgen men har inget hemma så det har blivet frukt i stället :) duktig jag är då, ok då en påse popcorn häromdagen.. eller åt inte en hel men resten kasta jag.
kan inte väga mig innan jag åker för batterierna är slut i vågen haha. prova mammas imorgon, när jag ska ut och äta middag innan jag åker till sturup..
 
det ska bli jäkligt skönt och få komma bort ett slag och få vara jag, vad ska man nu skriva då??
 
 
annars händer det inget speciellt här..
 
ha en br dag på er!!
 
snart älskling är det du och jag igen <3

5 dagar kvar

Nu är det bara 5 dagar kvar!
tror det är dags o börja lägga fram saker man ska ha med sej så man vet :) tvätt o packning blir på söndag. städningen tar jag på lördag eller i veckan..... egentligen är det inte mycket ändå. inte lönt och stressa upp sej. men det ska bli kul o se hur man får plats i flygstolen och hur mycket jag måste spänna upp bältet :) det återkommer jag med den info..
 
Nu verkar det som att vikten rullar neråt igen :) vilket är bra tycker jag,
igår köpte jag  yogamatta och hantlar som jag ska ha här hemma till ett workout program, så det blir lite träning när jag kommer hem efter katalog lanseringen med oriflame :)
 
Snön ligger kvar ännu o solen skiner, härligt :)
 
fredags ringde jag till aleris och fråga mina mått jag hade... nu e frågan HUr jag ska mäta mig, mäter ja mig vid naveln så e jag större men mäter ja mig som aleris mäter har ja minskat ännu mera,  de mäter typ där mina armbågar är när jag hänger ner med armarna....
 
vid invägningen den 5 juni had ejag ett mått runt midjan på 117 cm
vid 6-8 veckors besöket efter op hade jag 104 cm
nu den 11/1-13 hade jag 95 cm runt midjan, då mätte jag vid naveln, o mäter ja där vid armbågarna e ja ännu mindre :) 28 cm har jag minskat med, det tycker jag är jätte bra :D här kommer bild där jag visar på måttbandet när jag var som störst.
 
 
 
det e ju en skillnad om man säger så :)
 
jag ser inte mig som smal ännu så sånna här bilder är bra att fota sej sj med för att hjärnan ska inse att det händer i kroppen hela tiden och inte endast stirrar sig blint på den hära vågen, även om man står still händer det saker i kroppen ändå..
 
nä nu ska jag göra mig redo för o bege mig till regionchefen...
 
Ha det bra alla
 
kommentera gärna bloggen :)

haj

Hej hej!

Det händer inte så mycket här.men allt flyter på.

Bara 8 dagar så.får jag kramas med min älskling igen!
Ska bli skönt och komma hemifrån, slippa allt..... Orättvisa osv.mer går.vi.inte in på!

Blidde faster till en lite gosse nu i veckan. Han kom tidigare än beräknat.....


Prata lite.med aleris i fredags, rätt skönt och fått.frågat, hitta.en bra tränings app som jag ska köra, ska bara köpa hantlar och en yoga matta.. Hitta billigt på rusta :-D synd man inte kan ta de med sig i resväskan, tar plats o väger.en del... Kan hoppas jag hittar.nått.där uppe.:-PNä nu ska jag fortsätta se på skilda världar med mina vänner!

Hårda tag

Hårda tag from imorgon.. känner att det är dags o bryta de möster jag har haft sen jul...
 
Träna imorgon fler ggr i veckan så man komme rigång, så att man är inne i det tills jag åker upp till Anders, där blir de massa promendaer i snön..
 
Iallafall nu blir de o gå upp på morgonen o äta mina måltider o inget annat.. ska inte köpa hem nått, vill jag ha så finns det popcorn hemma..
 
känner att jag har stått still tok för länge här, vill ju gå ner mer i vikt...
 
ska fortsätta o dricka mitt vatten... sen e de sängen ...
 
Ha d bra alla

:(

Idag åker älsklingen hem :( eller har åkt har lämnat han på sturup! det är jätte jobbigt men denna gången var det jobiigt men inte lika mycket då jag vet att jag åker upp till han om 2 veckor :)
 
idag skrållar musiken här o viktihop luftmadrassen, ska renbädda o diska lite.. tror jag tar en vals med dammsugaren med... samlar ihop tvätten som ska tvättas imorrn, har jag tur ´kan jag ev börja tvätta redan idag, håll tummarna..
 
annars blir det en lugn hemma kväll, tror jag springer ner på stan sen :) sängen renbäddad... ska slåss med disken nu
 
ha de bra alla

Sista kvällen

sista kvällen med mitt hjärta, imorgon är det dags för han och flyga hem:( 
vart har dessa 2 veckor tagit vägen , bara svischat förbi :/
 
Mitt hjärta älskar dej otroligt mycket, du är mitt allt <3
 
 
ska slänga in lite bilder här sen hans vistelse..
 
annars står jag still på vågen suck,....
är svullen i magen ännu, men ingen mens o ont i bopparna, mensen får gärna komma tycker jag :) anders har haft tur denna gången ;)
 
här är en bild på mig :) ingen bra alls..
 
 
känner mig ganska fet den sista tiden.. vill att de ska hända något mer... nu e de rutiner som gäller from på måndag upp tidigt o ut o gå en lååång runda...
 
bild på oss på nyår :)
 
 
hitta en bra bild på mig och Novi
 
 
Annars flyter väl allt på här!!
 
Måndag ska jag ringa o jaga massa folk så jag får mina resterande timmar jag jobbat utbetalt och det hära arbetsgivareintygen kan skickas in, lär snart bli avstängd för dett de ska klydda som faaan...
 
blir jätte glad om det ligger kommentarer inne på min blogg :)
 
Ha det bra
Kram på er
 

Gott nytt år

Har inte skrivet i bloggen på den senaste dagarna.. har inte haft tid o knappt suttit vid datan..
 
 
Älsklingen kom ju den 21 dec är här nere ännu.. sååå underbart skönt o ha honom här hos mig..
 
Julen firade vi hos mina föräldrar med bror o moster med gubbe, åt kalkonmmiddag..
Vi åkte till mina föräldrar på lillejul o hade mys där, vi var där ett par dagar faktiskt. allt gick bra med mat osv, inga dumpningar alls.. fick äntligen men micro så nu kanjag värma maten på snabbare sätt :).
 
Nyår fira vi hos min kusin, var mååånga folk, rätt trångt men det gick ändå, hade jätte kul o trevligt. gick bra där med matbiten osv, jag drack lite, men kännd einte av nått alls, var inte nykter men var inte berusas heller.. idag mår jag bra...
 
Tror jag har åkt på mina första platå nu :( för jag står stil eller så där ett kilo ner o ett upp hela tiden... åhhh säger jag, kan ju vara att det är snart dags för mens. ( den skulle egentligen kommit igår nyår) men ej kommit ännu, har ont i bopparna o äggstockarna). får vänta ut och se.. kan vara att mensen inte kommit igång helt ännu heller..
 
tycker dagarna kan gå sakta nu.. för mitt hjärta åker hem på söndag.. vill verkligen inte det...
 
Idag blir det bara en lugn dag/kväll med pizza ;)
 
Bilder kommer längre fram
 
detta hade jag även på mig på nyår, håret var våfflat, luggen uppsatt o massa glitter i håret.. dvs jag har glitter överallt nu :)
 
 
 
 
 

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0