solen skiner

igår var jag på katalog lansering möte med oOriflame.  Liten grupp blev det ack så trevligt ändå. 
 
Ärligt talat har jag världens underbaraste barnmorska, jätte bra är hon, lugn snäll omtänksam.  Svarar på mail så fort hon kan även på kvällstid. 
 
Fått tid till läkaren nu ang mina fogar.  Vissa dagar bättre vissa dagar ont ont.  Tiden fick jag i går kväll av bm. Barnmorskan är verkligen värd en blomma när vårt mirakel har kommit till världen.  Kommer ha henne till våra andra barn i framtiden. 
 
Idag blir det en promenad ner till stan. Solen skiner men det blåser nog ute. 
 
Sen vet jag inte vad som händer. 
 
Dricka klart kaffet o äta upp knäcket.
 
Ha en bra dag! 
 
 

Nu är det inte långt kvar tills

Man blir sambo :D
 
ett helt nytt kapitel som startas nästa år med början på jan :) och sedan kommer det stora i mars :D visst är det stort o bli sambo, aldrig varit det förr så allt ska bli spännande :) men jag tror det kommer bli hur bra som helst, kunna dela på allt mellan varandra, Anders får vara mera delaktig i graviditeten på annat sätt än på avstånd, kan tro att de e jobbbigt o inte få känna hennes sparkar men snart nog får du det :)
 
nu är det sista veckan denna månaden dvs att på söndag går vi in i julmånaden :) älskar julen det behöver inte vara stressigt alls utan det är vad man gör den till :)
 
Imorgon ska man till AF för cv skrivning , ska få hjälp med det, hoppas inte min handläggare har missuppfattat det så jag får gå på samma igen, utan de e en handläggare som ska sitta ned med mig, de ville jag skulle göra det så cvt var klart innan jag går på mammaledighet och sedan är det bara och köra när man ska börja igen :) . hoppas man får till ett bra cv, ska kolla o se om jag har det nyaste utskrivet annars får jag skriva ut det.. ok jag skrev ut ett lika bra :)
 
mailat min barnmorska ang läkarbesök för mina fogar, jag har ont vissa dagar bölar jag så ont jag har, bara bita ihop, mellan åt är det en pärs o resa sej från soffan eller från sängen o även vända mig på natten, vaknar av att jag har ont så jag får massera ryggslutet o rumphalvan. blir nog ett besök hos en sjukgymnast med o ev gravidmassage eller nått. allt för och mildra det lite, har foglosssnings bälte, nackdelen med det är alla toa besök då får man ta av det osv hehe... lindrar lite om in get annat så håller de upp magen lite vilket e gött .. blir ju tyngre o bära på ju mer bebis växer, hon är ju närmare halvt kg tung o 20 cm lång :)
 
annars är ju min i uppfyllelse, bebis på g o snart vara med den man älskar o älskar en som jag är osv.. tar mig för den jag är o har tillit för varandra..
 
 
 
 

trött

det är bara förnamnet att jag är.  Hade gärna lagt mig och sovit lite till. 
Vaknat av och till inatt.  Antingen för man behövde gå på toa eller att jag har ont o massera rygg o rump halva.  Det blir bara värre och värre med foglossning.  Hade mer än gärna sluppit det. 
Får stå ut med det några månader till bara bebis mår bra.
 
Tror jag får kontakta bm o säga att det har blivet värre. Har foglossning bälte nu. Får se hur de funkar o jobba med det på. Har as ont så jag bölar av smärta.  
 
Vet inte om mödra har läkare där el om jag får kontakt vc lläkare.  Aja får se. 
 
Dags o göra sej redo för och ge sig av och jobba några timmar. 

beställt vagn

igår var jag o mina föräldrar inne på babyringen och beställde våran vagn till skruttan :) vi kommer vara så nöjda med den :) En Emmaljunga edge duo ... sedan gick vi o kolla lite, tror min far blidde lite så wow vad saker ... han titta på massor haha gåstol osv o lite annat... 
 
efter det körde vi till ikea där de skulle handla lite :) sedan hängde jag med hem till föräldrarna fick middag där, gott var det..
 
sedan åkte jag hem till Annika o micke för lite besök där :) det var min lördag:)
 
idag sov jag tills jag vakna så klart vakna jag ju vid 7 först, jag bara näääää somna om o vakna halv 10 så skönt var det.
 
idag har det varit en lugn dag... plockat undan lite sorterat ut lite kläder som jag ej kan ha just nu.. men de kommer jag nog i sen igen när bebis är ute :)
 
e inte klar med städningen tar lite då o då pga min foglossning.. mannen får ta dammsugningen framöver hehe, skulle helst undvika de resten av graviditeten pga foglossning ;)  aja vi hjälps åt i hemmet sedan.. 
får väcka han på natten så han får massera rygg o röva skinkan haha...
 
imorgon blir nog en lugn dag, ska lägga in best o så...
.
 
ha det gott alla
 
 här e vagnen dock andra hjul :)
 
min kärlek <3 älskar dej otroligt mycket...
 
 

helg helg

Igår var jag på bm besök för kontroll.  Hjärt ljuden lät jättebra.  Bm retadas med henne.  Fick en spark o sedan efter en stund börja Skruttan busa lite hehe. Annars är hon aktiv.
 
Var på besök hos anikas mamma igår. Ena hunden var mycket hos mig, kände av att jag har bebis i magen för hon luta sig mot mig hihi
 
Ont i rygg o i fogarna.  Vissa nätter vaknar jag o får massera rygg o röva .
 
Rätt kul att ena dagen får man beröm o nästa något annat.  Nu e det fan helg. ..
 
 

växer och frodas :)

Det växer som tusan här. lill tjejen är väldigt aktiv, vissa dagar hela dagen från o till lite mindre vissa dagar, mysigt och få känna sparkarna, det är så tydligt man ser på magen när hon sparkar...
 
härom morgonen låg ja i sängen på rygg o kolla på magen när hon rörde sej, då börja magen växa dvs bulan blidde större o större mina ögon stod som kattakoddar, häftigt och se :D hon vände säkerligen på sej.
 
hitta ett jättefint set som jag köpte kunde inte låta blir:
 
finns fler set jag vill ha och det kommer ;)
 
min svärmor har oxå varit i farten och handlat till skruttan, kunde inte låta blir :)
 
 
här är det svärmor/farmor köpt :) lite bortskämd är hon allt ;)
 
tog en ny magbild förra veckan då jag gick in i v 22 (21+0)
 
 
Man växer sakta men säkert :)
 
annars är det som vanligt här, pendlar mellan olika ställen och jobba på. söker jobb och ska göra det ända fram tills lilltjejen har ploppat ut.
 
i ons förra veckan följde jag med Sandra och Kalle för en rundvandring på ystad BB, man kännde lugnet när man kom ditt, väldigt intressant och se och lyssna på en BM. JAg och ANders kommer köra ditt när han har flyttat ner dvs är inte så långt Kvar..
har lite framåt när han har flyttat ner föräldrargrupp osv..
 
 
ha det gott alla
 
Kram Kram

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0