vad ser jag när jag tittar ut?

Jo snö, vaaa faaan nu vill jag ha vårt, det regna nyss för tusan :/ snäääälla värme kom nu !!!!

ha en fortsatt bra kväll..

Lugn Söndag

Vill bara säga att skitsnack är det värsta jag vet... håll er till sanningen istället...
 
tycker de e tråkig när folk i sin närhet säger sake ro ting som inte ens är sanna :/ vill inte nämna namn eller vad osv, ni som känner på er får gärna komma till mig istället....
 
det gör så ont i hjärtat o själen när folk ljuger osv.. jag skulle aldrig ljuga o säga saker som inte är sanna om andra människor aldrig. tycker det är så jäkla onödigt...
 
fick jag lättat lite på mitt hjärta.. tyvärr skriver jag inte vad de handlar om utan den person /personer som känner sej träffad är välkommna till mig isätllet o prata..
 
igår hade jag en trevlig dag..
var i malmö på 30 års kalas, fick myst lite med en bebis, bebis sjuk ja blev igen :) hoppas min/ vår dag kommer då vi ska bli föräldrar.
 
sen blidd eja hämtad av micke o så körde vi tillbaka till oxie där hans familj var, så ja fick träffa hans mor o vi hade jäääätte trevligt :)
...
avsluta kvällen med vin hos annika, hade med mig ett vin som smaka skit...
 
idag e jag lite mör ahha varit på funkisträff nu med friskis så idag blir en lugn dag hehe
 
 
nu e det bara 19dagar kvar tills jag o hjärtat kan pussas igen :D detta jäkla avstånd alltså... många gnäller av att de e så jobbigt när deras partner inte e hemma eller inte ses föräns till helgen o så.. men ja dåå jag har min älskade på ca 140 mils avstånd hur trpr ni jag känner mig o intr kunna vara i hans närhet alltid.. det gör så jäkla ont i mig, mitt hjärta är inte helt föräns han e hos mig...
 
 
 
 
 
 

:D

Onsdags vad jag värd på friskis och svettis, det var dags o klä på mig uniformen, jag drucknade i kläderna haha skratta av mig sj, men jag hade ju inga andra så jag fick ha dom. tappa byxorna på vägen så jag fick stanna cykeln o dra upp brallorna. när jag var framme på friskis och skulle hoppa av cykeln , ramla byxorna ner typ nästan vid knäna, tur ingen såg mig o jag hade låång jacka haha..
tänkte hur ska detta gå och jympa med dessa byxor??? men jag hade tur att värdansvarige kom så hon gick upp och hämta nya o mindre kläder till mig i storlek 38 :D härligt härligt. alla kläder har ja inte storlek 38  ännu beror ju på hur modellen e på kläderna men mjukiskläder kan ja nog har 38 i nu :D det är en känsla som heter duga att jag är inne o nosar på min dröm storlek o kan ha det i vissa kläder :D
 
här kommer en bild 
 
 
det är en härlig o häftig känsla, de e ju sånna bildersom man med ska ta för att hjärnan ska hinna med och fatta att jag är inte fet mer.. hoppas min mage blir mindre än vad den är, tror det ör den som gör att huvudet tror jag ör fet. vill inte ha magen där..
 
just nu måste jag sluta med mitt goda maramou black choklad, äter i i mängder men ändå.. måste kommer bort från allt sånt nu, har inget hemma nu o de ska vara så ett tag, funderar på om jag ska börja med kromtabletter igen eller bara stå emot och bli knäpp i skallen men de försvinner, sen måste jag bli bättre o äta frukt, glömmer frukten jue..
 
idag blir det en busstur in till Malmö till en kompis som ska ha 30 års kalas så jag ska snart hoppa in i duschen o så, sen ner till stan o fixa mellanmål o en present till henne, vet inte vad jag skja hitta po ännu förslag någon??
 
idag fpr jag även snusa på bebis :D
 
solen skiner fåglarna kvittrar härligt, bara värmen med :D
 
ha en bra dag...
 

dagen som har varit

Fick gjort mina ärenden
träffa mina kusiner i stan så jag gick med dom..
 
sen var det dags för friskis.. min uniform var väääääldigt stor, hade aldrig kunnat jympa i de, bild kommer löngre fram så jag fick nya kläder idag :D gå från storlek 48 till 38 idag, gud så härligt, trårna rann inom bords , härlig känsla detta... slutet av passet blev jag helt plötsligt matt, orka inte mer, energin tog slut, så jag får ta med mig banan el nått nästa gång.. när jag kom hem blev det havre gröt :D
 
nu blir det en skön dusch sen blir kvällen lugn :)
 
ha en fortsatt trevlig kvääll på er..
 
 
 
 
Riktig kärlek mellan oss.. Älskar dej massa <3

onsdag solig dag

vågen står på 78,8 kg nu :) så lide kommer jag inte ihåg när jag vägde, känns skönt... men denna mage försvinn nuu haha.. den försvinner väl med tiden..
 
Hände rinte så mycket här.
det har varit påsk, de snöa lite men inte så mycket som de sa.. solen är framma o den värmer men nu tycker jag plusgraderna kan öka så man slipper alla tjocka kläder hehe
 
påskadag körde vi först lämna husvagnen på service o sen körde vi mott hallansåsen o träffa min brors son..
 
26e april dvs om 23 dagar kommer min älskling ner :D lääängtar redan, hoppas det är fint väder så vi kan vara ute.
 
annars så flyter dagarna på
simmar lite då o då o jag älskar det.. e lite på friskis med ikväll är jag värd...
 
mina provsvar var bra men dock järnbrist nu käclar jag nifferex 1 st om dan o de gillar inte min mage tror jag hoppas det vänder :) o jag blir piggare
e såå trött så jag bhad ekunnat sova hela dan, orkar inte gör anågot o känner mig lite nere o så, inget kul alls, tror mycket de e för jag saknar Anders så ortoligt mycket, längtar tills vi den dan bor ihop o bygga upp en egen familj, oavsett var vi bor, det vet vi inte ännu vart vi ska bo.
 
Anders är så jäkla underbar, älskar han jävulskt mycket, han är mitt allt. kommer aldrig släppa taget om dej. vi har ju prövning det är ju att vi bor på olika håll, visst det är jobbigt, men vi hinner inte tröttna på varandra haha, det är även jobbigt och ha det så, vi närmar oss 10 mån förlovning o i juli är det 2 år vi har varit tillsammans, 2 år kan ni fatta 2år jises cvad det har gått fort, 2 år av lycka kan jag säga er. 
fått underbara svärföräldrar som är väldigt mån om en, en ny ny familj där uppe i norr :) det värmer att det har tagit emot med med öppna armar, och tagit mig för den jag är, det uppskattar jag verkligen. blyg i början men det börjar släppa allt mer :)
 
 
 
 

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0