18 dagar

ja det går sakta neråt. .
Har förvärkar o lite så. Annars inget.  Lite öm invändigt men det är nog för sessan bökar runt eller bryter sig ut känns det som. 
 
Igår var vi en runda i stan. Åt lunch på vatten tornet.  Förvärkar kom i gick.... Kroppen håller på och förbereder sig inför kommande förlossning.  Kan egentligen inte fatta att jag är i mål snart.  Bebis är klar bara hon ska lägga på sig lite mer.. andas djupt
.. paus såå tillbaka. . Kontroll på torsdag får se vad bm säger . Kanske gör en undersökning på hur livmoder tappen är då.. 
köpte hallonblads te i veckan.  Det e gott får se om det får igång fl. Mamma hade tyckt de var kul om hon den 12 mars på deras bröllopsdag. ..
 
solen skiner så vi är bjudna på grillning hos mina föräldrar mums. Hoppas vi kan vara ute sitta fika.  Åhhh får se vagnen idag... måste köra den liiite bara för att...
 
nä in i duschen.  Hjärtat ska köpa vår/sommar jacka o ja ska kolla på nya skor lär bli massor m promenader framöver. ..
 
ha det bra ute i vår solen
 
 veckans bild


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0