tja

Då har man inte skrivit på länge,,
 
tiden bara springer iväg :) men man har o göra om dagarna.
 
Linnea är 7 mån och är en riktig buse som är nyfiken på världen.  bestämd dam i en liten förpackning. Alltid glad min härliga unge. händer något nytt varje dag. myser till tusen :) 
 
ons 5/11 är det väg dags man kan hoppas hon är 7kg tung men det får vi se, hon är ju liten i maten :) slarvmaja. gissa om man blir gråhårig som man kämpar. oron finns där men var ju uppe på bvc o kontroll vägde henne o bvc sköterskan lugnade mig så jag gör rätt känndes skönt.
 
 
 
att man kan skapa något vackert det är häftigt.. 
 
håller på och lägga över bilder  från mobilen till datorn. så bilder på längre fram i detta inlägg :)
 
Linnea har fått 2 bissingar :)
kan sitta utan stöd kunde hon redan 5,5 mån gammal :) lyfter på rumpan upp i krypställning men har inte fattat hur man gör sen men det kommer :) det händer massor :) hon vill så mycket men blir såå frustrerad när hon inter kan. mammas skrutta :)
 
ska snart ner o ge Linnea lite gröt så vi kan köra iväg till dollarstore i staffanstorp :) mina föräldrar ska oxå med :) sedan ska de äta middag här och det blir anders goda gryta :)
 
senare ikväll till kaffet tror jag sandra kalle melvin kommer :) kul med folk i huset haha..
 
just det har hitta en ny hobby :) håller på och sy napphållare som kommer vara till försäljing längre fram. det tar ju tid och köpa upp men det kommer efterhand best dimper in osv. kommer göra hakklappar med :)
 
mer om detta berättar jag i ett annat imlägg när bilderna kommer in osv
 
ha det gott så länge så skriver jag mera senare.. hoppas blogg funkar via mobilen :)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofis vardag allt med barn och vikt

Här skriver jag mina tankar och funderingar, hur jag känner mig, hur min vardag är helt enkelt. Mycket kommer och handla om hur jag mår efter en gastricbypass och hur mina kilon rasar. kommer även skriva mycket om vår dotter linnea och kommande bebis :)

RSS 2.0